Lone Godvin Berning - Hansen & Ersbøll Agenda

Lone Godvin Berning

Lone Godvin Berning

Lone Godvin Berning er chefrådgiver/executive adviser i Hansen & Ersbøll Agenda.

Med en baggrund som journalist og kommunikationsrådgiver behersker Lone en bred vifte af kommunikationsdiscipliner lige fra udvikling af strategier til alle dele af gennemførelsen. Hun har i de sidste 10 år arbejdet med ledelseskommunikation ifm. implementering af strategiplaner og forandringsprocesser.

Hun har især gode erfaringer med at øge tempoet i eksekveringen ved at tænke “helhed” og arbejde i gråzonen mellem CEO-team, Branding, Strategy, CSR, HR og Communication. Har i al opgaveløsning stor fokus på kundeoplevelsen samt på at skabe værdi for forretningen. Medbringer en solid værktøjskasse til forandringsledelse samt indsigt i og forståelse af hvad der virker og ikke virker på en stor arbejdsplads, der skal flyttes fra A til B.

Senest har Lone i Stockholm, som Head of Strategy Communication (intern kommunikation & ledelseskommunikation) i Telia Sverige AB, i tæt samarbejde med ledelsen sat rammerne for, iværksat (i 2014) og derefter drevet en forandringsproces, der omfattede sammenlægning af to forretningsenheder – herunder bl.a.: ny strategi, ny branding, nye corporate værdier, CSR-mål, et stort digitalt transformationsprojekt – samt introduktion af nye arbejdsmetoder.

I januar 2017 etablerede Lone – The Why Communication, som har ydet rådgivning indenfor effektiv ledelseskommunikation ifm. strategi implementering og forandringsprocesser.

Efter at have boet mange år i Charlottenlund har Lone købt hus i Helsingør, hvor hun bor sammen med Ulf. Hun har to børn, som begge er voksne  – Emilie på 22 og Mads på 27.  Lone og Ulf er de lykkelige ejere af et gammelt bjælkesommerhus i Liseleje. Hun er en ægte livsnyder med stor interesse for madlavning og alt det andet rare, der kan trylles frem i et køkken eller på en grill. Lone kan også godt li’ at rejse – opleve andre kulturer og landskaber.

Mail: lone@heagenda.dk
Tlf.: +45 40 63 85 54

Cookies hjælper os med at forbedre oplevelsen af hjemmesiden. Ved brug af sitet accepterer du vores brug af cookies. Læs mere.
Luk banner
x