Quincy Alexander Lippert - Hansen & Ersbøll Agenda

Quincy Alexander Lippert

Quincy Alexander Lippert

Quincy emmer af positivitet og møder altid op med smil på læben. Han nyder at opsøge faglige udfordringer og ser frem for alt muligheder, når kommunikations opgaver skal udføres. Gennem sine 22 år har han fået en bred vifte af interesser, der strækker sig fra helt musik til teknik. Hos Hansen & Ersbøll Agenda er han er uden tvivl go-to-guy, hvis teknikken fejler!

Quincy studerer kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, hvor der lægges stor vægt på at kombinere det kommunikationsteoretiske grundlag med journalistiske værktøjer. Det har givet ham en bred indsigt i kommunikationsfaget.

Quincy har tidligere været i praktik hos reklamebureauet Rosenstand & Kyllebæk, hvor han for alvor fik næse for den gode historie. Han har desuden gjort brug af sin tekniske snilde og salgscharme gennem sit arbejde hos Humac. Musikken har han udlevet i 12 år hos Tivoli-Garden, hvor han nu med stor fornøjelse underviser børn og unge.

Mail: quincy@heagenda.dk
Tlf.: +45 27 28 41 55

Cookies hjælper os med at forbedre oplevelsen af hjemmesiden. Ved brug af sitet accepterer du vores brug af cookies. Læs mere.
Luk banner
x