Daniel Vámosi Martinussen - Hansen & Ersbøll Agenda

Daniel Vámosi Martinussen

Daniel Vámosi Martinussen

Daniel Vámosi Martinussen er seniorrådgiver i Hansen & Ersbøll Agenda.

Med stor passion for vores samfundsudvikling har Daniel særlig interesse i erhvervslivets engagement i samfundets udfordringer og behov. Verden er et resultat af incitamenter, som via kompetent facilitering rummer store gevinster for både samfundsmæssige og kommercielle interesser, når disse mødes med gensidigt fokus på fælles fremskridt og udvikling. Det er det spektrum, Daniel er drevet af at bidrage til.

Daniel indledte sin karriere i Novo Nordisk inden for CSR-, public affairs- og kommunikationsområdet, hvor han arbejdede med internationale tværsektorielle partnerskaber og udviklingsprojekter inden for sundhedsområdet. Siden rykkede han ind i presse- og kommunikationsområdet – bl.a. som kommunikationspartner med ansvar for CSR-området. Her var fokus på udvikling af globale kommunikations- og issues management-procedurer, optimering af virksomhedens kommunikations- og public affairs-afdelinger i udviklingsmarkeder samt træning af ledelsesgrupper inden for disse områder. En overgang var Daniel udstationeret i Malaysia med ansvar for analyse, strategiudvikling og rådgivning af etableringen af nye public affairs- og kommunikationsfunktioner på tværs af 15 lande i regionen.

Senest har Daniel, som konsulent rådgivet UN Global Compact i bæredygtighed og gennemsigtighed i forsyningskæder inden for landbrug og fødevarer, udviklet kommercielle partnerskaber, rådgivet i kommunikation for Dansk Arkitektur Center samt drevet forretningsvikling inden for ’purpose-finding’ og strategisk kommunikation for en mindre konsulentvirksomhed.

Akademisk medbringer Daniel en Cand.Merc. (kom.) fra Copenhagen Business School og en MPA fra Institute of Public Affairs, London School of Economics and Political Science.

Uden for åbningstid nyder Daniel livet på Vesterbro med sin kæreste Tamira, og deres 2-årige datter Inés. I fritiden er han en ivrig løber, men den store kærlighed er til havet og sejladsen. Tidligere har han sejlet en kvart jordomsejling, men skimter ude i horisonten planen om, at tage familien med på den fulde jordomsejling.

 

Mail: daniel@heagenda.dk
Tlf.: +45 28 92 41 83

Cookies hjælper os med at forbedre oplevelsen af hjemmesiden. Ved brug af sitet accepterer du vores brug af cookies. Læs mere.
Luk banner
x