Ny seniorrådgiver i Hansen Agenda: Christoph Mathiesen - Hansen & Ersbøll Agenda

Ny seniorrådgiver i Hansen Agenda: Christoph Mathiesen

11. november 2015 9:23 Ingen kommentarer 0

Hansen Agenda styrker nu sin profil inden for bæredygtig virksomhedsrådgivning med fokus på bundlinje med en af Danmarks stærkeste rådgivere inden for feltet. Hansen Agenda har netop ansat Christoph Mathiesen som seniorrådgiver. Christoph Mathiesen vil fremover hjælpe firmaer til at sikre, at bæredygtig omstilling giver hurtig bundlinje og et stærkt brand og loyale kunder.

Med stillinger som Country Director i Marine Stewardship Council, Head of Marine Program i WWF Verdensnaturfonden og projektleder i Madkulturen har Christoph Mathiesen rådgivet danske og internationale virksomheder omkring CSR og bæredygtighed og hjulpet dem til at styrke deres kommunikation og konkurrenceevne. Han har været ansvarlig for strategiske partnerskaber med bl.a. IKEA, Dansk Supermarked, Royal Greenland og Maersk Line og været med til at sikre en bæredygtighedsomstilling, som altid er foregået med respekt for virksomhedernes daglige forretning og langsigtede strategier. Han er vant at bringe interessenter sammen og har blandt andet koordineret en række globale rundbordsdialoger med fokus på udvikling af markedsbaserede standarder for bæredygtig fødevareproduktion. Christoph har også arbejdet med erhvervsorienteret udviklingsprojekter i Sydøstasien og Østafrika og har herigennem opnået en bredere forståelse for de sociale og miljørettede udfordringer som virksomheder står overfor i forhold til deres forretning og eksterne kommunikation.

0

Cookies hjælper os med at forbedre oplevelsen af hjemmesiden. Ved brug af sitet accepterer du vores brug af cookies. Læs mere.
Luk banner
x