Agendasetting - Hansen & Ersbøll Agenda

Agendasetting

Vi hjælper organisationer globalt såvel som i Danmark med at sætte en agenda, der hvor de har mest at tilbyde og mest på hjerte. Vi aktiverer vores egen og vores kunders viden for at komme hurtigt til og fra start.

Vi tilbyder en dynamisk firetrins-raket, der udgør et fuldt forløb, men hvor hver enkelt del kan stå alene.

  • Kend jeres samfundspotentiale -Vi engagerer ledelsesgruppen aktivt i at udforske jeres samfundspotentiale ved at forstå krydsfeltet mellem samfundsmæssige trends, udfordringer, risici og muligheder sat over for jeres kernekompetencer og fremtidsvisioner. Ved det fulde innovationsforløb får ledelsesgruppen mulighed for – ved selvsyn – at opleve de trends og muligheder vi diskuterer i workshoppen samt indgå i en dialog med relevante eksterne interessenter. Vi giver jer en analyse af de risici og udfordringer I kan gøre til muligheder, ved at aktivere jeres styrkepositioner og innovationspotentiale i samfundets tjeneste. Vi  hjælper jer også til at forstå,  hvordan jeres omverden ser på jeres virke, herunder hvilke fremtidige forventninger og krav I skal forberede jer på at stå på mål for. Vi tager vores udgangspunkt i FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, og giver jer en idé om hvordan I kan være med til at levere på både den globale og nationale agenda men også på den lokale agenda hvor organisations samspil med lokalsamfundet i lige så høj grad kan være en nøgle til det værdiskabende samfundsansvar. Den korte analyse får I efter et tre timers opstartsmøde med forberedelse. Og så kigger vi på om I vil have en mere uddybende analyse før I går i gang med kernefortælling og agendasetting.
  • Skab jeres kernefortælling – Vi følger op en halvdags agenda-workshop med jeres ledende medarbejdere. Denne gang stiller vi skarpt på hvilken position i samfundet i kan indtage. Med afsæt i jeres samfundsrettede agenda skaber vi omridset til den kernefortælling, der kan blive jeres ’WHY’, og som kan skabe internt og eksternt engagement.
  • Læg en agenda-strategi – Vi indgår i et tæt strategiforløb, hvor vi arbejder med jeres organisation for at udvikle den kernefortælling og de temaer, der kan skabe resonans og ejerskab blandt medarbejdere og chefkreds, og som kan komme ud over rampen i offentligheden. Det er også her vi sætter KPI’er og udvikler nogle klare formål for den agenda, I ønsker at sætte.
  • Sæt handling bag ord – Vi støtter op om implementeringen af jeres agenda-strategi. Vi arbejder sammen om at udvikle en handleplan, der kan føre agendaen ud i livet og levere på de ønskede KPI’er. Vi står også klar med at tage vores del af implementeringen. Vi starter ALTID med at se på, hvordan I kan få mere ud af allerede eksisterende aktiviteter ved at fokusere og aktivere dem bag et fælles formål. Dette skaber det aktivistiske og troværdige brand.

Se også hvordan vi mobiliserer partnere og skaber brands med noget på hjerte.

Læs mere om vores Master Class i SDG-Agenda her.

Cookies hjælper os med at forbedre oplevelsen af hjemmesiden. Ved brug af sitet accepterer du vores brug af cookies. Læs mere.
Luk banner
x