Børsen skriver: positiv feedback på Verdensmålstabel

Børsen skriver: positiv feedback på Verdensmålstabel Børsen skriver: positiv feedback på Verdensmålstabel

Verdensmål:

  • All Goals

”Sætter konkrete mål på alt fra madspild til medarbejdere”

Sammen med Danske Konferencecentre udviklede vi i foråret Verdensmålstabellen™ som en del af deres masterclassforløb, og nu har de første refleksioner og erfaringer fundet vej til dagens Børsen. Her uddrag fra artiklen:

”Men hvorfor arbejde med en ukendt model for verdensmål, når der findes en masse veletablerede certificeringer og mærkningsordninger for bæredygtighed?” 

Morten Bierbaum er direktør i Innovation Silkeborg Hansen og Ersbøll Agenda

I en driftsvirksomhed bliver det hurtigt svært med omfattende og komplicerede ordninger. Det bliver for akademisk. Det her værktøj sætter konkrete mål fra alt fra madspild til arbejdet med at inkludere psykisk sårbare borgere på arbejdsmarkedet,” siger Marlene Sylvester Hvid, Direktør, Danske Konferencecentre. 

 

Netop det overskuelige og overkommelige i verdensmålstabellen går igen hos de konferencecentre, der er kommet i gang med værktøjet.

 

Denne version af tabellen er designet til konferencevirksomheder som os. Det var et overkommeligt værktøj for os at komme i gang med,” fortæller Kristian Vøttrup, der er driftschef i det ejerledede konferencecenter Charlottehaven i København.

 

Verdensmålstabellen™ gør det let for dig at komme i gang med at sætte de mål, der giver mest mening i forhold til netop jeres aktiviteter. Derudover hjælper den med at følge op på jeres målsætninger enten som virksomhed gennem den lille tabel eller som branche gennem den store Verdensmålstabel. Dermed er den, for typer af virksomheder som f.eks. et konferencecenter lige til at gå i gang med og knap så akademisk, som mange andre løsninger, som en kursusleder i artiklen påpeger.

Læs hele artiklen her

Du kan læse mere om Verdensmålstabellen™ her og ligeledes om Masterclassforløbet her. Har du lyst til at komme igang med dit bæredygtige arbejde allerede i dag? Kontakt da Lotte Hansen.

Året der gik hansen og ersbøll agenda