Brænder du for at kommunikere bæredygtighed i alle afskygninger og sektorer? - Hansen & Ersbøll Agenda

Brænder du for at kommunikere bæredygtighed i alle afskygninger og sektorer?

2. marts 2020 10:18 Ingen kommentarer 0

KOM I PRAKTIK HOS HANSEN & ERSBØLL AGENDA

Hos Hansen & Ersbøll Agenda har vi rygende travlt, så hvis du endnu ikke har styr på din praktikplads til efteråret, er her din chance!

Vi er et atypisk kommunikationsbureau, hvor vi brænder lige så meget for bæredygtighed som for kommunikation. Værktøjskassen består af hele kommunikationspaletten, som vi bruger til at sætte agendaer, mobilisere mennesker og fremme bæredygtigheden til gavn for det globale samfund.

Vores kunder er dem, der løser samfundets problemer, og derfor arbejder vi både med ministerier og kommuner såvel som private virksomheder og NGO’er. Og vi har travlt. Så netop nu er vi på udkig efter en ambitiøs og talentfuld praktikant, der har lyst til at blive en del af vores team.

Som praktikant hos Hansen & Ersbøll Agenda får du et helt unikt indblik i bæredygtighedsområdet. Fra FN’s Verdensmål, klima og miljø til CSR-strategier i både dansk og international kontekst.

Hverdagen foregår lige nu på Borgergade i København K, men da vi flytter til juni, vil din arbejdsplads være på en ny, central lokation.

Du vil deltage i forskellige, spændende projekter, og dine opgaver dækker bl.a.:

 • Research og analyse
 • Projektassistance ifm. kunderådgivning og projektledelse
 • Produktion af tekst til kunder såvel som til vores egne platforme
 • Diverse ad hoc opgaver.

Praktikopholdet giver dig masser af konkrete erfaringer, der vil ruste dig til din videre karriere. Samtidig opbygger du undervejs et stærkt branchenetværk.

Vi lægger vægt på, at du er:

 • Studerende på en kommunikationsuddannelse el. lign.
 • Passioneret inden for bæredygtighed og/eller relaterede dagsordener
 • En digital haj – gerne fagligt, ellers privat
 • Struktureret og pligtopfyldende af natur
 • En god formidler – både mundtligt og skriftligt
 • Teamplayer og praktisk anlagt
 • Interesseret i en stejl læringskurve.

Og har lyst til at bidrage socialt til teamet!

Hvis ikke du er berettiget til SU under praktikforløbet, tilbyder vi en tilsvarende løn. Tiltrædelsesdatoen er tirsdag d. 1. september 2020 og deadline for at sende din ansøgning til os, er onsdag d. 1. april 2020. Vi indkalder løbende til samtaler.

Send din ansøgning til Sheila Ørnstrup på sheila@heagenda.dk. Har du brug for yderligere information om praktikpladsen, kan du kontakte os på samme mail eller tlf. 4027 3367.

Vi glæder os til at høre fra dig.

0

Cookies hjælper os med at forbedre oplevelsen af hjemmesiden. Ved brug af sitet accepterer du vores brug af cookies. Læs mere.
Luk banner
x