GUDP-konferencen 2016 - Hansen & Ersbøll Agenda

GUDP-konferencen 2016

Overview

Hansen Agenda udviklede koncept og program samt faciliterede konferencen Opskrift på nytænkning i fødevaresektoren, der onsdag d. 2. november blev afholdt af erhvervsstøtteordningen Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram (GUDP) under NaturErhvervstyrelsen. 

”Danmark har opbygget en fødevaresektor i verdensklasse. Men verdensmarkedets konstante ændringer i udbud og efterspørgsel stiller store krav til teknologier, råvarer og ressourceudnyttelse, hvis vi skal være konkurrencedygtige”.

Sådan lød indledningen fra GUDPs formand Mikael Tinghuus, der bød velkommen til konferencen Opskrift på nytænkning i fødevaresektoren, der blev afholdt i Fredericia for omkring 150 deltagere fra erhvervslivet, styrelser og forskningsmiljøet.

GUDP støtter hvert år en række projekter, som søger at løse nogle af fødevareerhvervets store udfordringer, med op mod 180 millioner kroner. Seks af de projekter, som tidligere har fået støtte, blev præsenteret på konferencen.

Vores samarbejdspartnere i Meyer-Bukdahl har udviklet den kreative visuelle identitet til konferencen, der blev anvendt på slides, program og handouts. Se programmet fra dagen og materialer fra oplægsholderne her eller læs den reportage  vi også skrev fra dagen.

 

Latest Projects |

Cookies hjælper os med at forbedre oplevelsen af hjemmesiden. Ved brug af sitet accepterer du vores brug af cookies. Læs mere.
Luk banner
x