iLoveGlobalGoals gør Verdensmål til Hverdagsmål! - Hansen & Ersbøll Agenda

iLoveGlobalGoals gør Verdensmål til Hverdagsmål!

Overview

HEAgenda har ønsket at bidrage til Verdensmålene ikke kun gennem rådgivning og strategi, men også filantropisk. I 2018 stiftede de derfor iLoveGlobalGoals, som med støtte fra Tuborgfondet og betydeligt egetbidrag fra HEAgenda har vokset sig til en selvstændig forening og aktiv aktør i Verdensmålsarbejdet herhjemme.

Formålet er at gøre Verdensmål til Hverdagsmål gennem partnerskaber, og adskiller sig fra andre ved en stærk digital dimension og et metodisk fokus på netværkskommunikationens muligheder. I 2018/19 har HEAgenda ageret strategisk sparringspartner og udvikler på nytænkende formater og events, der engagerer og styrker borgere og i særdeleshed unge til at handle i hverdagen.

Det har resulteret i en rækkevidde på over 4 millioner personer på print og digitalt, etablering og afprøvning af 60 partnerskaber samt fysiske events med over 6.000 unge i Danmark og en ungenetværk på over 250 og netværk på godt 5.000 personer.

Kontaktperson: Sara Rønning-Bæk, sara@iloveglobalgoals.org

Latest Projects |

Cookies hjælper os med at forbedre oplevelsen af hjemmesiden. Ved brug af sitet accepterer du vores brug af cookies. Læs mere.
Luk banner
x