Verdensmål i børnehøjde med Red Barnet - Hansen & Ersbøll Agenda

Verdensmål i børnehøjde med Red Barnet

Overview

Hansen & Ersbøll Agenda udviklede og producerede en oplysning- og mobiliseringskampagne frem mod Børnerettighedsdagen 18. november 2018.

Gennem en læringsworkshops med 14 skolebørn gav vi dem viden og fandt deres individuelle indignation inden for udvalgteVerdensmål.

Så inviterede vi 2 ministre, 7 folketingspolitikere og 2 andre profiler til Verdensmålsinterview. Her skiftedes børnene til at interviewe og ’forhøre’ dem i: 1) Hvad de fx gør for klima?, 2) Hvad de vil gøre yderligere i fremtiden for fx Kvalitetsuddannelse?, og 3) Hvad man som barn selv kan gøre for fx reduktion af Ulighed?

Resultatet blev et stærkt sæt videoer, som anvender det interessante omvendte størrelsesforhold mellem børn og voksne – hvor børnene holder de voksne til regnskab for beskyttelsen af deres fremtid. De bruges i dag som undervisning på Red Barnets 74 fokusskoler og når ud til 47.000 børn. Videoerne blev også en stor succes på de sociale medier.

Latest Projects |

Cookies hjælper os med at forbedre oplevelsen af hjemmesiden. Ved brug af sitet accepterer du vores brug af cookies. Læs mere.
Luk banner
x