CSR Awards 2014 - Hansen & Ersbøll Agenda

CSR Awards 2014

9. september 2014 10:06 Ingen kommentarer 0

Den 30.-31. oktober afholder CSR Fonden et storslået awardshow for de virksomheder i Danmark, der kombinerer deres forretning med et samfundsansvar og viser, hvordan CSR-arbejdet kan gøres i år 2014. Holstebro er værtsby for konferencen, når nogle af de mest prominente talere indenfor CSR-området lægger vejen forbi.

CSR Awards er en fejring af alle de virksomheder i Danmark, der kombinerer samfundsansvar med forretning. De virksomheder, der insisterer på at gøre det endnu bedre, bliver fremhævet og fejret.

”Vi mener, at de virksomheder, der kan se den gode forretning i at arbejde aktivt med CSR, skal fejres. De skal være stolte af deres arbejde og de resultater, de skaber. Det er vigtigt at sætte fokus på de gode eksempler og sætte barren højt,” udtaler Maria Bøge, direktør i CSR Fonden.

Kommunikationspartner

I Hansen Agenda glæder vi os ekstra meget til årets CSR Awards, da vi i år er med som CSR Fondens kommunikationspartner.

”Mange virksomheder går foran politikerne, når det kommer til bæredygtighed og socialt ansvar. Men de arbejder ofte under radaren. Vi mener, at det skal kunne betale sig at gøre noget godt for samfundet, og netop derfor har vi i Hansen Agenda fået for vane at involvere os i projekter, små som store, hvor omdrejningspunktet er en eller anden form for samfundsansvar,” fortæller Lotte Hansen, adm. direktør i Hansen Agenda.

Succesfuldt CSR skal ud over rampen

CSR-arbejde for milliarder forbliver alt for ofte internt i de danske virksomheder uden at gøre gavn for både virksomhedens egen publicity, andre virksomheder og samfundet. Det skyldes bl.a. mediernes manglende interesse for at rapportere om emnet, og virksomhedernes tilbageholdenhed for at fortælle om deres indsats. Det er ærgerligt, fordi succesfuldt CSR-arbejde også handler om at inspirere andre.

I Hansen Agenda vil vi sætte yderligere fokus på mediernes rolle i CSR-arbejdet. Det gør vi som medarrangør af den afsluttende debat på konferencen. Vi vil bl.a. tage diskussionen om, hvorfor man i pressens øjne er en opportunist, bare fordi man tjener penge på at gøre noget godt.

Deltag i fejringen af de bedste

”Når vi slår dørene op til dette års CSR Awards den 30. oktober, vil vi byde velkommen til 1000 topledere, CSR-praktikere fra det private og offentlige erhvervsliv, forskere, brancheorganisationer, NGO’er og flere ministre. Vi skal sammen diskutere, hvordan virksomheder kan koble forretning og bæredygtighed, men bestemt også fejre dem der gør det ekstra godt,” fortæller Maria Børe, direktør i CSR Fonden.

Det er stadigvæk muligt at få billetter til CSR Awards 2014. Så hvis du vil være med til at fejre de bedste inden for CSR-området og få indblik i, hvor feltet bevæger sig hen, så bestil din billet på csrfonden.dk.

Sted:
Holstebro Musikteater

Tidspunkt:
30. oktober
kl. 10.00-22.00
31. oktober
kl. 09.00-14.00

Læs mere om:
Priser, program og talere og tilmeld dig på CSR Fondens hjemmeside:
www.csrfonden.dk

 

0

Cookies hjælper os med at forbedre oplevelsen af hjemmesiden. Ved brug af sitet accepterer du vores brug af cookies. Læs mere.
Luk banner
x