Cykelevent for fædre og børn - Hansen & Ersbøll Agenda

Cykelevent for fædre og børn

11. februar 2016 13:15 Ingen kommentarer 0

Smid børnene på cyklen og byd velkommen til 5.000 internationale gæster, når Women Deliver-konferencen løber af stablen

Pak børnene, børnebørnene eller nogle du låner til lejligheden og hop på cyklen på mandag 2. pinsedag. Vi skal hylde de mange mænd der cykler med børn og tager del i familielivet og vi skal sige velkommen til 5000 verdensborgere der kommer til Købehavn den dag for at skabe bedre forhold for piger og kvinder til Women Deliver.

Danmark får i maj besøg af flere tusinde mennesker i forbindelse med afholdelsen af Women Deliver-konferencen. Women Deliver er den største, globale og bæredygtige konference siden COP21 og både regeringsledere, organisationer, FN-topchefer, politikere, ministre, verdenskendte eksperter, virksomheder og pressefolk fra hele verden kommer til København for sammen at bidrage til at skabe bedre vilkår for verdens piger og kvinder.

For at sætte fokus på konferencen og vise, hvor langt Danmark er kommet på ligestillingsområdet, inviterer vi til cykelevent den 16. maj 2016.

Vi ønsker med eventen, at danske mænd og fædre skal vise verden og Women Deliver-konferencens deltagere, at vi i Danmark ved, at hvis mænd og kvinder får lige mulighed for uddannelse og arbejde, skabes der mere vækst og velstand i hele samfundet. Mændene skal til cykeleventen være et levende symbol for deres aktive rolle i familielivet, der er af afgørende betydning for det danske samfund og generelle trivsel.

Cykelturen starter på Rådhuspladsen i København den 16. maj klokken 13.30 og slutter ved Bella Center, hvor vi sammen byder velkommen til Women Deliver-konferencens deltagere. Så uanset om du har en ladcykel, barnesæde på cyklen eller om børnene cykler selv så håber vi meget du vil cykle med og bakke op om Women Delivers budskaber.

Program

  • 13:30: Alle mødes på Københavns Rådhuspladsen med egen cykel
  • 13:45: Velkomst v/ Socialdemokratiet og Venstre fra Købehavns Kommune samt Lotte Hansen Adm. Direktør i Hansen Agenda og leder af det danske Women Deliver-konsortium
  • 14:15: Afgang fra Rådhuspladsen
  • 15:00-16:00: Ankomst til Bella Center og modtagelse af konferencegæster musik og goodiebags til alle!

I kan tilmelde jer og invitere venner og familie på vores Facebook event:
Fejring af fantastiske danske fædre

Vi glæder os til at cykle med jer!

0

Cookies hjælper os med at forbedre oplevelsen af hjemmesiden. Ved brug af sitet accepterer du vores brug af cookies. Læs mere.
Luk banner
x