Projektkoordinator med flair for digitale platforme og sociale medier

Projektkoordinator med flair for digitale platforme og sociale medier Projektkoordinator med flair for digitale platforme og sociale medier

Verdensmål:

 • All Goals

Er du en digital haj med et bankende hjerte for bæredygtighed? Så er det netop dig, vi står og mangler!

Jobopslag er udløbet, vi modtager ikke længere ansøgninger.

Hansen og Ersbøll agenda strategisk rådgivning bæredygtighed

Hansen & Ersbøll Agenda er et lille konsulenthus, som er specialiseret og passioneret inden for bæredygtighed. Vores kunder ønsker både orden i det bæredygtige penalhus og ambitiøst at sætte bæredygtige og fokuserede mål for deres virksomhed eller organisation.

Vi søger lige nu en ny kollega, der kan hjælpe os med at videreudvikle en digital platform, vores egne og muligvis vores kunders sociale medie kanaler.

Igennem de sidste år har vi udviklet et bæredygtigt strategiforløb, som hjælper virksomheder med at få lavet en bæredygtig forretningsplan og innovation. Vi er netop gået i luften med en digital version af forløbet, og vi har derfor brug for din hjælp til at videreudvikle og skalere vores nye digitale platform. Derudover leder vi også en skarp social media-manager til vores egne kanaler, men også potentielle kunders kanaler. Vi lægger vægt på, du af person er omhyggelig og effektiv medarbejder, som sætter pris på at få ting til at ske.

Som konsulent hos Hansen & Ersbøll Agenda får du et helt unikt indblik i bæredygtighedsområdet: Fra FN’s Verdensmål, klima og miljø til CSR-strategier i både dansk og international kontekst. Hverdagen foregår på Højbroplads i København K, hvor vi bor i hyggelige omgivelser, og hvor du vil deltage i en bred palette af spændende projekter.

 

Læs mere om vores team og vores historie her

 

Dine arbejdsopgaver kommer til at bestå af:

 • Opbygning og drift af vores nye digitale platform herunder udvikling af materiale, implementering af indhold og løbende justeringer
 • Support til brugerne af vores digitale platform
 • Udarbejdelse af digitalt og fysisk markedsføringsmateriale
 • Social media management for Hansen & Ersbøll Agendas egne kanaler
 • Hjælp til udvikling af social media indhold på vores kunders platforme

 

Vi søger en, som:

 • Er interesseret i at opbygge og skalere en digital platform
 • Brænder for digital markedsføring og sociale medier
 • Er god til at bevare overblikket
 • Har et grafisk øje
 • Er god til at skrive og kommunikere både på dansk og engelsk
 • Er serviceminded og klar til at give en hjælpende hånd
 • Har et godt, smittende humør og har lyst til at bidrage socialt til teamet
 • Brænder for en bæredygtig fremtid

 

Det er en fordel, hvis du har haft et studiejob eller et fuldtidsarbejde, hvor du før har arbejdet med digitale platforme såsom hjemmesider og sociale medier, men ikke et krav.

 

Stillingen er en fuldtidsstilling er som udgangspunkt på 37 timer, men søg også gerne, hvis du er i slutningen af dit studie.

Om Hansen & Ersbøll Agenda

Vores kundeskare er af alt fra små virksomheder og internationale organisationer til offentlige organisationer og kommuner. Vi tror på, at en fokuseret og fremsynet bæredygtig omstilling giver vores kunder en bedre position på markedet og en bedre forretning. Vi brænder for den bæredygtige udvikling, og det er vigtigt for os, at vores kunder får den bedste rådgivning fra os.

 

Vi og vores kunder tror på, at en fokuseret bæredygtig omstilling giver dem en bedre position på markedet og en bedre forretning. Det gælder både virksomheder, organisationer og den offentlige sektor.

 

Vores arbejde for vores kunder består blandt andet i udvikling af bæredygtige strategier og forretningsplaner. For os er det også vigtigt, at vores kunders medarbejdere bliver inddraget i deres bæredygtige rejse, og at vores kunder kan være med til at skabe bæredygtig forandring hos deres interessenter.

 

Vi driver også foreningen iLoveGlobalGoals, hvor vi arbejder med at gøre Verdensmålene til hverdagsmål, så borgeren bliver en integreret del af den bæredygtige forandring.

 

Du bliver en del af et hyggeligt team med søde kollegaer, som går op i at hjælpe hinanden og have det godt sammen. Vi bor i et kontorfælleskab på Højbro plads 10 i København.