Siri Fritze Sørensen

Siri Fritze Sørensen

Arbejder i øjeblikket med:

  • All Goals

Siri Fritze Sørensen arbejder som projektassistent og holder af at beskæftige sig med kompleksiteter og bæredygtige visioner, som kan gøres målbare. Hun er skarp til at researche og analysere problemstillinger ved at inddrage medarbejderne i tilrettelægningen af den bæredygtige strategiudvikling. Hun finder det væsentligt at lytte til dem, der har fingrene i materien for at lave konkrete angendasettings. I Hansen og Ersbøll Agenda beskæftiger hun sig med projektarbejde, tekstforfatning samt analyse og research.

 

Siri studerer til Civilingeniør i Sustainable Design på Aalborg Universitet. Herfra har hun erfaring med brugerinvolvering, udarbejdelse af livscyklusanalyser, afholdelse af workshops samt verdensmålene. Dette har ført til en personlig interesse for den grønne omstillingspolitik. Hun har blandt andet arbejdet med udvikling af strategier, der bidrager til at reducere HOFORs CO2-emissioner ved forsvarligt ressourceforbrug. Gennem CO2-kortlægning af byggematerialer, har det lykkedes at skabe målbare resultater. Derudover er hun erfaren i kortlægninger af CO2-udledninger, der kan bidrage som et strategisk led i virksomheders transformation.

 

Når Siri ikke sidder på kontoret, er hun en ægte handy woman. Hun holder af at lave gør det selv-projekter i hjemmet samt at strikke, gerne mens hun lytter til en god podcast. Når der skal være lidt mere fart over feltet, kan hun godt lide at drøne rundt på sin nyerhvervede racercykel.

Kontakt Siri