Events og konferencer rykker lige nu - ryk med! - Hansen & Ersbøll Agenda

Events og konferencer rykker lige nu – ryk med!

24. marts 2017 12:05 Ingen kommentarer 0

Rekordmange bureauer har fået øjnene op for Danish Events & Meetings Award, DEMA17, hvor Hansen Agenda er nomineret til tre priser. Juryen er positivt overrasket over niveauet i de indsendte cases, og ser det som et tegn på, at events er inde i en rivende udvikling.

 

Sådan skriver Markedsføring.dk i en artikel om årets DEMA Awards. Direktør Lotte Hansen er enig med Juryen i, at events og konferencer er på vej ind i en ny æra, hvor kreativitet, involvering og resultater, der rækker ud over selve konferencen, vil blive mere og mere efterspurgt, også af arrangørerne. Men det kræver noget, pointerer Lotte Hansen:

”Alt for mange events og konferencer afvikles, uden at de egentlig vil noget. Vi tror på, at de fleste konferencer kan nå bredere ud og sætte en mere blivende dagsorden, end de gør i dag. Men det kræver også ambitiøse arrangører, der kan se potentialet og tør gå ind på præmissen om, at for at skabe engagement, må man afgive noget kontrol og turde lade folk involvere sig.”

Rygtet spredes og kunderne ringer

Partnerskaber, der sætter agendaer og mobiliserer bredt, er omdrejningspunktet for Hansen Agendas arbejdsmetode, også når det gælder konferencer og events. Og med et par nye, gode referencer på porteføljen, er rygtet om den nye måde at tænke sin indsats på, begyndt at sprede sig, oplever Lotte Hansen:

”Vi oplever, at flere og flere ringer af sig selv og ønsker rådgivning om netop partnerskaber og mobilisering, når de gerne vil sætte en agenda – og at de henviser til det arbejde, vi tidligere har lavet, som de har mødt eller været en del af. Vi er taknemlige for, at både både ESMO, Europas største kræftforskningskongres og Women Deliver var med på at tænke stort sammen med os og bevæge sig ud over den sædvanlige konference-PR. Vi synes, resultaterne taler for sig selv og er stolte over vores nomineringer.”

Her er nogle af de resultater, som overbeviste juryen:

External Cases of the Year Business-2-Business (1)ESMO-kongressen er nomineret i kategorien “Business-2-Business”. Den centrerede sig om et stærkt dansk partnerskab bestående af Sundhedsstyrelsen, Dansk Selskab for Klinisk Onkologi, Kræftens Bekæmpelse, Danske Regioner og Copenhagen Science City. Målet for ESMO var massiv national dækning og stigning i målgruppens tilslutning og loyalitet. Partnerne satte både en stærk dansk og international dagsorden om den unikke danske model for forebyggelse og behandling af kræft – samtidig med at de sikrede, at ESMO-kongressen nåede sine mål og mere til:

  • 98% stigning i danske ESMO-medlemmer
  • 129% stigning i danske indsendte videnskabelige abstracts
  • 145% stigning i danske delegerede deltagere
  • Tre nationale tv-indslag (herunder 8 min i 21Søndag)
  • Tre nationale radioindslag
  • 46 nationale presseklip

Kommunikationschef i ESMO, Vanessa Pavinato var meget klar i mælet i sin evaluering:

“What we found [hos Hansen Agenda] was a completely different approach, although I actually would say what a truly PR approach should be: make people believe that what they wanted, was to be with us! (…) The results obtained have amazed everyone and have become a reference for future ESMO congresses.”

External Cases of the Year Non-profit_Public Outreach (1)Honorary_NomineeWomen Deliver er nomineret i kategorien “Non-profit/Public outreach” og desuden i æreskategorien ”MPI Denmark’s Outstanding Achievement Award 2017” som hylder en person, aktivitet, kampagne, sag eller anden særlig indsats, der uanset tidspunkt, har bidraget særlig positivt til den danske møde- og eventbranche.

Også på Women Deliver inviterede Udenrigsministeriet tidligt i processen et helt consortium ind i maskinrummet og afgav en stor del af kontrollen. Dansk Industri, Sex&Samfund, Verdens Bedste Nyheder, Konstellation, KVINFO og Globalt Fokus aktiverede med Hansen Agenda som leder af konsortiet deres netværk. Målet var arrangementer og omtale, så det danske værtskab stod synligt. Effekten var overvældende.

  • 150 organisationer deltog aktivt
  • +300 arrangementer i Kbh og ca. 20 øvrige byer i Danmark
  • +1000 presseomtaler

”Jeg er glad og stolt over, at så mange danske organisationer har påtaget sig at vise (…) hvad ligestilling betyder for det danske samfund.” –  Daværende Udenrigsminister Kristian Jensen

”Vi har aldrig set noget lignende (…) Folk var blown away. De næste værter i 2019 kommer på hårdt arbejde for at leve op til det her.” – Katja Iversen, CEO for Women Deliver

Hansen Agenda glæder sig både til prisfest d. 30. marts og til at følge den danske event- og konferencebranche bevæge sig videre ud af den vej, vi tror på.

0

Cookies hjælper os med at forbedre oplevelsen af hjemmesiden. Ved brug af sitet accepterer du vores brug af cookies. Læs mere.
Luk banner
x