Folkelagkage til alle - Hansen & Ersbøll Agenda

Folkelagkage til alle

30. juni 2017 13:25 Ingen kommentarer 0

Vil I debattere klima? Flygtninge? Pension? Infrastruktur eller noget helt femte? Hansen & Ersbøll Agenda har udviklet folkelagkagen.dk som et involveringsværktøj med mange anvendelsesmuligheder

Det kan du med Folkelagkagen:

  • Publikumsinvolvering Hvad enten du bruger folkekagkagen på en konference, et årsmøde eller i en folkemødedebat, får vi gæsterne helt med ind i debatten, idet de via deres mobiltelefoner kan prioritere lagkagestykkerne både før debat og som afslutning. Da der på Folkemødet er et utal af arrangementer, sker det tit at folk ”shopper” rundt blandt debatterne. I vores telt bliver gæsterne ofte til slut, fordi de ønsker at se hvordan deres afstemning faldt ud.
  • Nuancer i faglige debatter kommer frem på en folkelig måde Det høres nu og da at Folkemødet er for den politiske elite. Vores lagkagedebat ønsker at bringe det folkelige tilbage, ved at få alle i publikum til at tage del i arrangementet. Kagestykkerne er udformet således at det er emner som den almindelige dansker kan have en holdning til.
  • Ikke fokus på spil og spin Vores arrangementer både er folkelige med publikumsafstemninger på mobiltelefonerne og debatter som løser et samfundsproblem ved et panel som har fokus på knsotruktive løsninger.
  • Fokus på innovation, i stedet for konflikt En debat over en folkelagkage, får debatpanelet til at samarbejde, fremfor det klassiske Christiansborg-skænderi. Lagkagens stykker er sammensat så den opfordrer alle parter til at løse et problem, i stedet for at skændes om det.

Folkelagkagen på Folkemødet:

I vores runde lagkagetelt afholder vi Folkelagkage-arrangementer med et twist af FN’s verdensmål. Her inviteres tilhørerne med i ”maskinrummet” til en folkelig involvering i, hvad det er for sværdslag, vi står overfor i samfundet. Det er jer, der sætter dagsordenen, og os fra Hansen & Ersbøll Agenda, der faciliterer debatten og sætter de fysiske rammer op.  Med www.folkelagkagen.dk kan I allerede et halvt år inden Folkemødet på Bornholm involvere jeres medlemmer og brugere – fx på facebook – i prioriteringsspørgsmål.

Folkelagkagearrangementer i 2017

Fakta om Folkelagkagen:
  • Hansen & Ersbøll Agenda udvikler folkelagkage-events til alle brancher, virksomheder og organisationer, der ønsker en debat inden for sit område.
  • Den enkelte organisation/virksomhed bestemmer selv, hvilket emne, der skal debatteres – samt hvordan kagen skal skæres. Hvis I for eksempel debatterer transport i Danmark, kan hvert stykke i kagen fx repræsentere biler, toge, busser m.m. Herefter prioriterer paneldeltagere og tilhørere i teltet, hvor stort hvert stykke skal skæres.
  • Folkelagkagen er en folkefest i vores lagkagetelt på Folkemødet på Bornholm, hvor deltagerne i teltet bliver budt på lagkage og kaffe/øl.
  • Under debatten kan tilhørerne ”skære deres egne lagkagestykker på www.folkelagkagen.dk – det vil sige, at de afgiver deres stemme om fordelingen af ressourcerne.
Vil I være med?

Vil I være med, så kontakt Hansen & Ersbøll Agenda, så inviterer vi gerne på kaffe og et stykke lagkage i vores kontor i København, hvor vi kan fortælle mere og sammen blive enige om rammerne for JERES FOLKELAGKAGE.

Kontakt: Lotte Hansen: lotte@heagenda.dk

Her kan I se en film, der blev lavet under Folkelagkagen 2016. Den giver et fint billede af, hvad det er for et arrangement, vi kan stable på benene for jer.

0

Cookies hjælper os med at forbedre oplevelsen af hjemmesiden. Ved brug af sitet accepterer du vores brug af cookies. Læs mere.
Luk banner
x