Forum for the Future får nyt kvindeligt dansk medlem - Hansen & Ersbøll Agenda

Forum for the Future får nyt kvindeligt dansk medlem

13. september 2019 11:36 Ingen kommentarer 0

I juni måned indtrådte vores partner Charlotte Ersbøll i bestyrelsen for Forum for the Future. Forum er en global tænketank med kontorer i London, New York, Singapore og Mumbai, hvis mission er at accelerere det nødvendige skifte til en mere bæredygtig verden. Forum for the Future arbejder sammen med virksomheder, regeringer og civilsamfund for at skabe “the big shift” – altså den radikale omlægning, der skal til for, at vi kan leve op til de ambitiøse Verdensmål i 2030.

“Aldrig har der været mere brug for Forum for the Futures kompetencer. I dag er der mange af de store systemer, der er under forandring, men det går slet ikke hurtigt nok. Tag fødevaresystemet. Vi ved, at fødevaresystemet har et kæmpe potentiale for at bremse klimaforandring og truslen mod biodiversitet. Og lykkes vi, vil det ikke kun gavne planetens sundhed, det vil også skabe bedre sundhed og livskvalitet for milliarder af mennesker. Så hvorfor sker det ikke – og hurtigere? Forum har udviklet en teoretisk og praktisk værktøjskasse med 9 steps til systemforandring. Det vigtigste er at nedbryde siloerne mellem de enkelte aktører og gøre op med den fremherskende opfattelse, at det er et nulsumsspil med vindere og tabere. Hvis vi arbejder på tværs af hele systemet, og med udgangspunkt i de enkelte aktører og deres motivation for at lykkes, kan vi skabe muligheder for at alle kommer ud som vindere”, siger Charlotte Ersbøll, og fortsætter

“Jeg er utrolig stolt af at være en del af bestyrelsen, og tager det som en kæmpe mulighed for at få en meget bredere forståelse for, hvordan vi får skabt et ‘nyt normalt’. Mit bidrag vil i høj grad være min erfaring fra den private sektor, men også, gennem vores iLoveGlobalGoals forening,  vigtigheden af at aktivere borgeren som en afgørende drivkræft for forandringen”.

Læs Forum for the Future præsentation af Charlotte her:

https://www.forumforthefuture.org/charlotte-ersboll

0

Cookies hjælper os med at forbedre oplevelsen af hjemmesiden. Ved brug af sitet accepterer du vores brug af cookies. Læs mere.
Luk banner
x