GØR VERDENSMÅLENE TIL DIN FORRETNING - Hansen & Ersbøll Agenda

GØR VERDENSMÅLENE TIL DIN FORRETNING

20. december 2017 11:24 Ingen kommentarer 0

Deltag i Hansen & Ersbølls Master Class – hvor vi med inspiration i Verdensmålene giver dig indblik i, hvordan du selv kan skabe intern stolthed samt ny værdi i virksomhedens forretning og relationer.

Verdensmålene kommer til at revolutionere den måde, man driver forretning på – lige så meget, som digitaliseringen har gjort det. Denne udvikling kan anvendes som en ny platform for at skabe forretningsværdi. Værdien kan skabes, hvis virksomheden er omhyggelig med at udpege de Verdensmål, hvor de kan bidrage mest. Derudover skal man være meget konkret i sit arbejde med Verdensmålene.

Det er udgangspunktet for de Master Classes i Verdensmål, som Hansen & Ersbøll Agenda tilbyder i i København og Århus i første kvartal 2018. Vores Master Class består af tre moduler á 3-4 timer og hver “klasse” har 10-15 deltagere.

Master Class’en hjælper virksomheder med at fokusere dér, hvor de har det største samfundspotentiale – og måske i forvejen gør en forskel gennem deres forretningsaktiviteter. Deltagerne bliver klædt på til at sætte deres egen samfundsagenda og skabe internt og eksternt engagement. Man får bl.a. råd og værktøjer til hvordan ens virksomhed kan bruge Verdensmålene til at indgå i samarbejder og partnerskaber i forbindelse med offentlige og private udbud.

Vores tilgang er praktisk og bygger på eksterne og egne cases. Målet er, at deltagerne kommer ud af forløbet med skræddersyede planer og værktøjer, der er tilpasset den enkelte virksomheds behov og muligheder.

Vi tilbyder de første Master Class’es til en lanceringspris på 19.500 kr. (ex. moms) for tre moduler. Normalpris er 25.000 kr. Meld din interesse inden 1. februar 2018 og få rabatten!

Vi tilbyder også at skræddersy Master Class’en til brancher og netværk.

Er du interesseret i at få mere information om HE Agendas Master Class – så send en mail til rasmus@heagenda.dk, hvor du skriver “Ja, tak. København” eller “Ja, tak. Århus”. Så sender vi dig datoer og link til tilmelding.

Læs mere om Master Class modulerne her

0

Cookies hjælper os med at forbedre oplevelsen af hjemmesiden. Ved brug af sitet accepterer du vores brug af cookies. Læs mere.
Luk banner
x