Hansen Agenda har fået nye værelseskammerater - Hansen & Ersbøll Agenda

Hansen Agenda har fået nye værelseskammerater

19. maj 2015 9:43 Ingen kommentarer 0

I lokalerne på Søtorvet 5 i København, hvor Hansen Agenda hører hjemme, er der nu samlet en række bureauer, der sammen vil forsøge at sætte dagsorden for, hvordan kommunikation og kampagner i fremtiden skal løses med engagerede mennesker og en involverende tilgang.
Sammensætningen af bureauer er et led i en større plan i forhold til at have det rigtige kompetencesæt under samme tag. Hansen Agenda og det kreative digitale bureau Konstellation har de senere år løst opgaver sammen for både private og offentlige kunder. I efteråret 2014 flyttede det digitale, grafiske bureau KathArt ind og i midten af februar kom det sociale mediebureau Untold til. Dermed faldt de sidste brikker på plads i forhold til at skabe et setup, der kan løfte store og tunge kommunikationsopgaver.

Kendt fundament, nye muligheder
Hansen Agenda leverer fortsat den strategiske indsigt og vil stadig have udgangspunkt i kundernes forretning og hjælpe med at udvikle de agendaer, der gavner både kunden og samfundet. Det nye er, at der på adressen nu er kompetencer til at varetage eksekveringen af store markedsføringsprojekter, og håbet er at kunne tilbyde kunderne en bred pallette af de fremmeste eksperter inden for de forskellige kommunikationsdiscipliner.
Hvis man vil skabe succesfulde kampagner og kommunikationsløsninger fremadrettet, er det afgørende at have specialviden i, hvordan man involverer og engagerer. Det er en ny og anderledes måde at tænke på, men det er noget vi alle sammen er rigtig gode til – på hver vores måde. Vi udvikler bl.a. strategiske partnerskaber for vores kunder og vores værelseskammerater rykker hele tiden grænsen for, hvad der kan lade sig gøre digitalt.” Fortæller Lotte Hansen, adm. direktør i Hansen Agenda.
Så selvom fundamentet ved Hansen Agenda er kendt, og bureauet også indgår i andre samarbejder, er der nu endnu kortere vej til at sammensætte det rigtige hold med eksperter inden for kreativ udvikling, content, community management, digital produktion, PR og kommunikationsstrategi.

Modige kunder
Samarbejdet på adressen skal fortsat tiltrække kunder, der er parate til at tage skridtet, og tror på at strategiske partnerskaber og involvering gavner forretningen.
Vi vil gerne henvende os til kunder, der tør udvikle deres egen forretning tage del i det samfund, de er en del af. Vi tror på, at vi med vores solide, strategiske tilgang sammen med de andre bureauer på Søtorvet 5, kan udnytte det mediebillede og imødekomme de kommunikationsudfordringer, som vores kunder står overfor.” Siger Lotte Hansen.

0

Cookies hjælper os med at forbedre oplevelsen af hjemmesiden. Ved brug af sitet accepterer du vores brug af cookies. Læs mere.
Luk banner
x