Hansen Agenda shortlistet til 2 PR-Tigre - Hansen & Ersbøll Agenda

Hansen Agenda shortlistet til 2 PR-Tigre

24. oktober 2014 15:57 Ingen kommentarer 0

Hansen Agenda er nomineret til 2 ud af 3 priser ved dette års PR-Tiger prisuddeling under kategorierne ‘Nytænkning’ og ‘Strategi’.Det er Public Relations Branchen, der står bag arrangementet, som afholdes på Børsen den 20. november 2014.

Vi er beærede over at være blevet shortlistet til hele 2 priser ved årets PR-Tiger 2014. Sidste år vandt vi prisen for ‘Eksekvering’ i forbindelse med åbningen af Københavns Klatrecenter Blocs & Walls – men i år har vi altså mulighed for at hive priser hjem for både ‘Nytænkning’ og ‘Strategi’.

Men intet (tiger)skind er solgt på forhånd, ingen glæder er taget på forskud – for at kunne smage sejrens sødme igen, skal vi slå en håndfuld andre kompetente konkurrenter. PR-Branchen oplyser, at de modtog 42 indstillinger til årets 3 kategorier.

‘Nytænkning’

Under kategorien ‘Nytænkning’ er vi indstillet på baggrund af vores konceptudvikling af Folkelagkagen.
Folkelagkagen er et forsøg på at inddrage samfundet i et af de mest essentielle politiske spørgsmål, nemlig ‘hvordan skal kagen skæres’?
Således er lagkagen en illustration af, hvordan danskerne mener, at statens husholdningsbudget skal fordeles. Med udgangspunkt i et lagkagediagram og Danmarks Statistiks funktionsopdeling af finansloven har vi lavet en kampagne, der formidler finansloven opdelt efter samfundsfunktioner og gør velfærdens pris tilgængelig for den almindelige dansker.

‘Strategi’

Under kategorien ‘Strategi’ er vi indstillet på baggrund af opgaven i at skabe opmærksomhed omkring virksomheden CodersTrust i Danmark og i udlandet. Vi planlagde og gennemførte en PR-kampagne, der først lagde sig op ad en event i København, og senere kulminerede på en promotion tour i Emiraterne og Asien.
Resultatet var en stærk CSR-historie om en virksomhed, der med indbygget bundlinje hjælper nationaløkonomisk udvikling på vej med et veletableret ansvarligt system, der driver og skaber business.

Se shortlisten over alle nominerede til PR-Branchens 3 priser på nedenstående link:

http://www.publicrelationsbranchen.dk/shortliste-2014

0

Cookies hjælper os med at forbedre oplevelsen af hjemmesiden. Ved brug af sitet accepterer du vores brug af cookies. Læs mere.
Luk banner
x