Hansen Agenda søger ny konsulent - Hansen & Ersbøll Agenda

Hansen Agenda søger ny konsulent

6. juli 2015 11:13 Ingen kommentarer 0

Med en ny forretningsplan er vi gået i gang med at tilpasse og udvikle organisationen til realiseringen af vores ambitiøse målsætning – vi vil være Danmarks førende kommunikationsrådgiver, der giver virksomheder og organisationer værdi samtidig med at de skaber positiv forandring i verden omkring dem. Derfor søger vi nu branchens bedste konsulenter.

Virksomhed

Hansen Agenda er et strategisk kommunikationsbureau, der leverer kommunikationsløsninger, public affairs, kampagner, rådgivning og alle typer PR og borgerkommunikation. Vi tror på, at udviklingen af et bæredygtigt samfund og virksomhedernes indtjening er hinandens forudsætninger.

Hansen Agendas kerneydelse er agenda-setting – nøglen til kundernes forretning og indflydelse er, at sætte agendaer og være legitimt til stede, som løsningsaktør af samfundsmæssige udfordringer, herudfra opbygges virksomhedernes brandværdi.

Vi arbejder i krydsfeltet mellem virksomheder, politik, offentlig sektor og organisationer. Vi har endvidere udviklet strategiske partnerskabsværktøjer, der giver vores kunder maksimal indflydelse og forstærker deres forretning i et koordineret samspil med centrale stakeholders.

Organisation

Du kommer, som konsulent, til at indgå i et kompetent og ambitiøst team med løbende sparring af Hansen Agendas leder, Lotte Hansen.

Stilling

Du vil få ansvar for at udvikle vores forretning inden for energi, miljø og bæredygtighed. Du vil skulle arbejde med det politiske liv, den offentlige sektor, organisationer og proaktive virksomheder i Danmark.

Det indebærer, at du skal udvikle og projektlede opgaver, og du skal løbende bringe nye opgaver til bureauet. En del af opgaverne hentes igennem udbud, hvor du vil være ansvarlig for besvarelse og koordinering mellem bydende samarbejdspartnere.

Du vil skulle oversætte komplekse problemstillinger inden for bæredygtighed til klare og samfundsrelevante budskaber. En væsentlig del at vores arbejde består i at rådgive virksomheder og organisationer på topleder niveau. Public affairs er en væsentlig del af vores dagligdag – derfor skal du kunne se forretningsmuligheder i at sammentænke brancher, og dermed løse samfundsrelevante problemstillinger.

For at støtte dig i tiltrækning og udvikling af kunder, benytter Hansen Agenda et relations-værktøj, som hjælper dig til at strukturere og videns-dele din indsats.

Succeskriterier

Hos Hansen Agenda giver vi ansvar, men vi stiller også krav, formuleret som KPI’er:

 • Et højt antal kundetimer hver uge
 • Fastholdelse og udvikling af budgetter med koordinering af kollegers indsats
 • Bidrage til udvikling af processer og produkter i Hansen Agenda
 • New business resultater (tiltrækning og udvikling af nye kunder også i forbindelse med udbud)

Til gengæld tilbyder Hansen Agenda gode muligheder for faglig og organisatorisk udvikling.

Kandidaten

 • Du vil med på rejsen og være med til at gøre Hansen Agenda til den førende strategiske kommunikationsvirksomhed inden for bæredygtighed i Danmark.
 • Det er vigtigt, at du har konkret erfaring som konsulent.
 • Dine erfaringer med at arbejde i krydsfeltet mellem virksomheder, politik, offentlig sektor og organisationer gør dig til den oplagte kandidat til jobbet.
 • Du vil have mange bolde i luften, fordi du skal kunne lede en proces med flere partnere, og hele tiden holde fokus på resultater til gavn for kunderne.
 • En stærk kommunikationsfaglig værktøjskasse, og brugen af digitale kanaler er naturlig for dig.
 • Ligeledes er du metodisk stærk og kan arbejde resultatorienteret og analytisk, så du løser dine opgaver hurtigt og med høj kvalitet. Samtidig skal du evne at skrive journalistisk og kunne tematisere problemstillinger, så en journalist ville finde det relevant.
 • Du kan hurtigt sætte dig ind i kompliceret fagligt stof, og du formår at formidle det i velskrevet sprog til relevante målgrupper.
 • Kundernes problemstillinger er dine problemstillinger, og du påtager dig ansvaret for at kommunikationsløsningen altid gavner deres kerne-forretning.
 • Som person er du energisk, resultatorienteret og kan håndtere, at dagen ikke altid går, som du forventede.

Arbejdssted

Moderne kontor faciliteter ved søerne i det centrale København, som del af et kommunikationshus med stærke digitale og kreative kræfter.

Tiltrædelse

Ansøgninger læses løbende, med henblik på en hurtig ansættelse, men vi venter gerne på den rette kandidat.

Løn- og ansættelsesvilkår

Fuldtidsstilling. Fast løn med resultatafhængigt element.

Kontakt

Alle henvendelser behandles selvsagt fortroligt – henvendelse til Lotte Hansen på telefon: 3010 3280 eller mail: lotte@heagenda.dk

0

Cookies hjælper os med at forbedre oplevelsen af hjemmesiden. Ved brug af sitet accepterer du vores brug af cookies. Læs mere.
Luk banner
x