Hansen Agenda siger tak for Women Deliver og den største kvindebevægelse i nyere tid - Hansen & Ersbøll Agenda

Hansen Agenda siger tak for Women Deliver og den største kvindebevægelse i nyere tid

14. juni 2016 13:03 Ingen kommentarer 0

Efter mere end et års hårdt arbejde og planlægning løb Women Deliver Konferencen af stablen i maj. Budskabet om at investeringer i piger og kvinder verden over sikrer en bedre fremtid for alle, har givet genlyd landet over, hvilket ikke mindst skyldes de mange organisationer som tog del i at planlægge og afholde arrangementer med fokus på kvinder og pigers rettigheder.

Som leder af det danske Women Deliver konsortium, er vi i Hansen Agenda stolte over alle dem der har bidraget til at sætte fokus på emnet både herhjemme og globalt. Vi er helt overvældede over de mange flotte arrangementer, der er blevet afholdt de seneste måneder. Den flotte indsats og det store engagement, har ført til, at vi sammen har skabt den største kvindebevægelse i nyere tid.

Den danske Women Deliver indsats blev mobiliseret gennem konsortiet bestående af Sex & Samfund, Verdens Bedste Nyheder, Globalt Fokus, KVINFO, Dansk Industri og Hansen Agenda i spidsen. Ved hjælp af Hansen Agendas partnerskabsmodel, har vi skabt en bred out-reach helt ind i danske virksomheder, foreninger og NGO’er. Ved at bruge partnerskabsmodellen har de forskellige organisationer fungeret som co-drivers, der derigennem har taget ejerskab og gjort arrangementerne til deres egne. På grund af det ejerskab som de forskellige organisationer har taget og i kombination med Hansen Agendas agendasetting-model har vi ramt bredt i pressen og har fået en enorm respons.

Hvis du eller din organisation har lyst til at høre mere om, hvilken forskel partnerskaber og agendasetting kan gøre for jer, også i mindre skala, kommer vi gerne forbi til en kop kaffe og en snak herom.

Se eller gense højdepunkter fra de to uger

Forneden er samlet en række links til, som viser det ejerskab og fantastiske out-reach, de danske organisationer landet over har skabt. I er mere end velkomne til at dele dem gennem egne platforme og kanaler.

  • Find den flotte videodækning af danske arrangementer og begivenheder fra 40 studerende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole på IDeliverChange hjemmesiden her og IDeliverChange facebooksiden her.
  • Få Womens Delivers råd til, hvad vi gør fremadrettet her.
  • Find billederne fra Mini-Folkemødet i Tivoli her, hvor både høj og lav fra danske virksomheder, organisationer og foreninger mødte op for at give de internationale gæster en smag på det danske demokrati.

 

WD_Faktaboks_Dansk

0

Cookies hjælper os med at forbedre oplevelsen af hjemmesiden. Ved brug af sitet accepterer du vores brug af cookies. Læs mere.
Luk banner
x