HANSEN AGENDA SKAL SÆTTE AGENDAEN FOR EUROPAS STØRSTE KRÆFTKONGRES - Hansen & Ersbøll Agenda

HANSEN AGENDA SKAL SÆTTE AGENDAEN FOR EUROPAS STØRSTE KRÆFTKONGRES

14. juni 2016 12:20 Ingen kommentarer 0

Hansen Agenda har fået kræftdagsordener på skrivebordet, efter vi for nyligt har vundet opgaven om at skabe strategiske partnerskaber for den største kræftkongres i Europa, ESMO, der skal afholdes i København til efteråret.

Alt for ofte planlægges der kongresser, hvor det først meget sent i forløbet bliver fastlagt, hvad de reelt skal handle om. Sammen med ESMO er Hansen Agenda i gang med at afklare, hvilke agendaer de ønsker at sætte med baggrund i kongressens indhold. Denne bliver kernen i den løbende fortælling om kongressen, og det bliver omdrejningspunktet for de danske agendaer vi sammen med et stærkt partnerskab vil sætte. Sådan viser vi de 18.000 kongresdeltagere, at Danmark er frontløber på kræft-området.

Her på kontoret arbejder vi målrettet for at skabe et strategisk partnerskab af kræftprofessionelle i hele Danmark bestående af både virksomheder, foreninger og individuelle personer. Denne opgave går vi til med vores metodisk afprøvede og testede partnerskabsmodel, der senest har haft vind i sejlende ved den globale Women Deliver konference.

ESMO Kongressen bliver platform for emner, forskning og praktiske tilgange, der berører hele Europas befolkning og Hansen Agenda vil gennem det danske kræftnetværk gøre danskerne opmærksomme på både de nationale og europæiske dagsordener, og hvilken betydning de kan få. Hovedtemaet for kongressen er ”fra sygdom til patientbehandling”, og understreger ESMO’s ønske om, at sætte patienten i centrum.

Med sine 18.000 deltagere kommer kongressen både til at udfordre kapaciteten i Bella Center og antallet af sengepladser på hotellerne i København til det yderste. Vi dykker med stor fornøjelse ned i arbejdet og glæder os over at sætte fokus på et emne, der berører så mange herhjemme og i resten af verden.

Om ESMO kongressen 2016

  • Afholdes i Bella Center fra d.7-11 oktober af ESMO (European Society for Medical Oncology)
  • 18.000 deltagere fra hele verden for at deltage i kongressen
  • Det er den første årlige ESM- kongres i Europa for onkologiske fagfolk
  • ESMO-kongressen har et dybdegående videnskabeligt program, der får direkte indflydelse på den daglige praksis af klinisk onkologi og resultater for kræftpatienter
  • ESMO bliver det den sidste kongres af denne kaliber for Bella Center, da centret herefter undergår en renovering, der kommer til at indsnævre faciliteterne

0

Cookies hjælper os med at forbedre oplevelsen af hjemmesiden. Ved brug af sitet accepterer du vores brug af cookies. Læs mere.
Luk banner
x