Hansen Agendas nyeste praktikanter - Hansen & Ersbøll Agenda

Hansen Agendas nyeste praktikanter

11. august 2015 12:47 Tags: , , Ingen kommentarer 0

Sig hej til Dea og Line – Hansen Agendas nyeste praktikanter.

I sit 25 år lange liv har Dea altid boet i København, hvor hun også har læst en bachelor i Erhvervsøkonomi og Virksomhedskommunikation på CBS. Selvom Dea er bymenneske med stort B, har hun alligevel fundet en uventet, meditativ glæde ved havearbejde i sommerhuset, hvor kunsten at holde køkkenhave bliver praktiseret.
Tidligere har Dea været ansat som markedsføringsansvarlig for folkeskolen.dk, hvor hun har arbejdet med sin forkærlighed for strategier og planlægning. Snart skal disse evner endnu engang afprøves i praksis, for specialet på kandidaten i Cand.merc.(kom) venter lige om hjørnet.
Hos Hansen Agenda glæder vi os til at nyde godt af Deas grønne fingre, strategiske overblik og gode humør.

Line er 26 år og har nu indfundet sig på kontoret hos Hansen Agenda i København. Hun er oprindeligt fra Jylland, men har også været bosat på Fyn, hvorfor man kan betegne hende som en rigtig Danmarksborger. Line kan således både lide den jyske dialekt og ordet træls, fynsk brunsviger og cykling i de københavnske gader.
Line har en bachelor i dansk fra Syddansk Universitet og læser nu til kandidat i International Virksomhedskommunikation. Tidligere har Line arbejdet med kommunikation i Totalbanken på Fyn, men vigtigere endnu kan hun slå hele syv kolbøtter i træk under vand. Vi glæder os til at opleve disse talenter og mange flere med Line som praktikant.

0

Cookies hjælper os med at forbedre oplevelsen af hjemmesiden. Ved brug af sitet accepterer du vores brug af cookies. Læs mere.
Luk banner
x