Hansen & Ersbøll Agenda ansætter Johanne Køpfli Møller

Hansen & Ersbøll Agenda ansætter Johanne Køpfli Møller Hansen & Ersbøll Agenda ansætter Johanne Køpfli Møller

Verdensmål:

  • All Goals

Johanne Køpfli Møller ansættes 15.10 som seniorrådgiver hos Hansen & Ersbøll Agenda. Johanne kommer til at spille en central rolle som seniorrådgiver hos Hansen & Ersbøll Agenda med hendes store erfaring inden for projektledelse og metode samt benhårde konsulentprofil med 14 år på bagen.

Ny seniorrådgiver med stærke kompetencer

”Vi ser Johannes stærke kompetencer som helt centrale for os. Vi har bedt Johanne om at styrke den metodiske del af arbejdet med vores kunder, da det er her, hvor vi oplever, at vi kan skabe størst værdi som en lille men seriøs spiller inden for change management og strategisk verdensmålsrådgivning. Vi har igennem længere tid arbejdet på at skabe en metodisk tilgang og værktøjer til at hjælpe vores kunder med at gøre verdensmålene til deres strategiske ledestjerne, og omsætte dem til forretningsstrategi og transformation. Med Johanne på holdet får vi fuld fart over feltet, og vi er sikre på, at hun kommer til at bidrage stort både til vores egen og vores kunders verdensmåls-impact” fortæller partner Charlotte Ersbøll.

 

”Vi har brugt de sidste 3 år og særligt coronakrisen på at udvikle bæredygtige værktøjer, der kan skabe forretning og transformativ forandring hos virksomheder og organisationer. Vi har et stærkt metodisk fokus på målbarhed og effekt. Vi kan i disse måneder mærke en stigende efterspørgsel efter netop de kompetencer, og derfor er vi rent ud sagt meget begejstrede for, at Johanne har valgt at slutte sig til os. Hun har et stærkt analytisk og metodisk grundlag altid med kunden i fokus, som vi ser frem til at nyde godt af. Da vi ligeledes er i gang med at udvikle og afvikle udviklingsforløb for rådgivere og virksomheder får vi gavn af Johannes uhyggelige stærke kompetencer inden for undervisningsdesign og mål” siger partner Lotte Hansen.

 “Jeg havde egentlig givet mig selv et år til at finde ud af, hvad mit næste arbejdseventyr skulle være. Men muligheden for at tage alle mine konsulentkompetencer under armen og anvende dem på et område, jeg personligt brænder for, kunne jeg ikke lade gå forbi. At bidrage til at gøre verden mere bæredygtig, er noget af det mest meningsfulde, jeg kan forestille mig at arbejde med” fortæller Johanne Køpfli Møller.

citat lotte hansen

Vores bæredygtighedsstrategi

YdelserHansen & Ersbøll Agenda har de sidst 3 år udelukkende fokuseret på change management og verdensmålsrådgivning. Det har ført til, at Hansen & Ersbøll Agenda har udviklet og testet en række stærke løsninger til at skabe bæredygtig transformation for ambitiøse og forretningsorienterede virksomheder.

Johannes baggrund

Johanne kommer fra en stærk konsulent baggrund, hvor hun har arbejdet 13 år i Rambøll Management Consulting og senest et år hos Realize. Det har gjort hende til en stærk projektleder og solid metodiker, og så er hun knivskarp til at udvikle den røde tråd i alle slags projekter.

 

Uddannelsesmæssigt har Johanne en bachelor i Statskundskab fra Aarhus Universitet og en kandidat i Administration fra Aalborg Universitet. Hun har derudover studeret to år på Etnografi og Socialantropologi ved Århus Universitet.

Vil du læse mere?

Læs også om Johannes ansættelse i Børsen og Dansk Markedsføringen.