Hansen & Ersbøll Agenda har ansat Kristine Kryger som Chief of Staff og Seniorrådgiver. - Hansen & Ersbøll Agenda

Hansen & Ersbøll Agenda har ansat Kristine Kryger som Chief of Staff og Seniorrådgiver.

14. maj 2020 9:39 Ingen kommentarer 5

Kristine Kryger skal varetage rollen som daglig leder med fokus på at håndtere virksomhedens administrative processer. Kristine vil spille en central rolle i at udvikle forretningen, i takt med at vi nu tager fat på næste fase af vores vækst- og udviklingsstrategi.Derudover bliver Kristine ansvarlig for den daglige ledelse af medarbejdere og en række kundeopgaver.

”Lige nu er der stor interesse for HEAs ydelser inden for rådgivning i bæredygtig omstilling, strategi, engagement og kommunikation. Ydelser, som vi har udviklet de seneste 3 år i samarbejde med kunder. Kristine skal hjælpe os, så vi kan møde den stigende efterspørgsel, der er på strategisk rådgivning inden for Verdensmål,” siger partner Charlotte Ersbøll.

”Vi er blevet mere professionelle i driften og har skærpet vores strategi ift. vækst af vores forretning, og nu har vi brug for Kristines sikre hånd til at føre os videre. Hun er fuld af godt humør, men lige nedenunder lurer en næse for drift og optimering af processer og en glæde ved at få medarbejdere til at lykkes, det er lige det, vi har brug for,” siger partner Lotte Hansen.

”Jeg kunne ikke forestille mig et mere meningsfyldt virkefelt for mig, end at bidrage til samfundets bæredygtige omstilling. At finde et match i purpose med en virksomhed, hvor jeg kan bringe mine kompetencer indenfor administration og udvikling af organisationer i spil er helt optimalt, og jeg glæder mig meget til at komme i gang med de mange spændende opgaver, der venter forude,” siger Kristine Kryger.

For 3 år siden besluttede Hansen & Ersbøll Agendaat fokusere 100% på change management inden for Verdensmål. Virksomheden har siden da udviklet og testet løsninger, der kan bringe forretninger videre med Verdensmål og reel stærk transformation.

Kristine Kryger kommer fra en forretningskoordinerende stilling i det nordiske evaluerings- og analyseselskab, Oxford Research, og har tidligere arbejdet som konsulent med fokus på borgerinddragelse. Hun er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet og har en Master i International Relations fra University of Essex (England).

Kristine Kryger er desuden medstifter af Dansk Flygtningehjælp Ungdom (DFUNK) og har meget erfaring med at lede politiske- og organisatoriske indsatser samt med kommunalpolitisk arbejde. Kristine har blandt andet siden april 2019 været formand for opgaveudvalget for FN’s Verdensmål i Gentofte Kommune.

5

Cookies hjælper os med at forbedre oplevelsen af hjemmesiden. Ved brug af sitet accepterer du vores brug af cookies. Læs mere.
Luk banner
x