Hansen & Ersbøll Agenda har vokseværk - Hansen & Ersbøll Agenda

Hansen & Ersbøll Agenda har vokseværk

1. april 2020 11:23 Ingen kommentarer 0

Hansen & Ersbøll Agenda har arbejdet intenst med Verdensmålene siden de kom til verden i 2015. Det høster konsulentvirksomheden, der arbejder i et krydsfelt mellem public affairs, branding og bæredygtighed, nu frugterne af og udvider kontoret med fire nye medarbejdere.

Hansen & Ersbøll Agenda har gennem længere tid oplevet en stor interesse fra virksomheder og organisationer, der ønsker at udvikle og skabe bæredygtig forandring med afsæt i deres kerneforretning, MENS de har blik for deres rolle i verden. Hansen & Ersbøll Agendas nye kollegaer skal derfor også alle arbejde tværgående med Verdensmål for kunderne gennem udvikling af bæredygtige strategier, undervisning i masterclasses, kommunikationsarbejde og ikke mindst mobilisering af nye partnerskaber på tværs af civilsamfund og erhvervsliv.

Mød de nye på holdet

Sheila er Hansen & Ersbøll Agendas nye konsulent, der skal arbejde med projektledelse, kunderådgivning, udarbejdelse af tekster og meget mere. Sheila har en kandidatgrad i politisk sociologi fra Københavns Universitet og Yale.

Julie startede i februar som projektassistent, og skal arbejde med projektledelse f.eks. i forbindelse med ILGG og vores kunder. Julie er netop igang med at færdiggøre sit kandidatstudie i Kommunikation og IT på Københavns Universitet.

Marie Louise er ansat som konsulent, og vil særligt beskæftige sig med projektledelse, tekstforfatning, workshops og udvikling af kommunikationsstrategier. Marie Louise er uddannet kommunikatør fra Danmarks Medie- & Journalisthøjskole, og har flere års erfaring som henholdsvis digital projektleder og kommunikationskonsulent.

Du kan læse mere om vores nye kollegaer her: https://heagenda.dk/om-os/

0

Cookies hjælper os med at forbedre oplevelsen af hjemmesiden. Ved brug af sitet accepterer du vores brug af cookies. Læs mere.
Luk banner
x