Hansen & Ersbøll Agenda søger konsulenter til bæredygtig forandring og kommunikation

Hansen & Ersbøll Agenda søger konsulenter til bæredygtig forandring og kommunikation Hansen & Ersbøll Agenda søger konsulenter til bæredygtig forandring og kommunikation

Verdensmål:

  • All Goals

Brænder du for bæredygtig forandring, ESG og strategi, og søger du en arbejdsplads drevet af passion for og engagement i bæredygtighed? Så er det måske dig, vi står og mangler! Hos Hansen & Ersbøll Agenda arbejder vi strategisk med bæredygtighed uden at gå på kompromis med dokumentationen. Vi har rygende travlt og mangler nye kollegaer på holdet, som har erfaring med bæredygtig problemløsning, ESG rapportering og strategiudvikling.

Hos os bliver du del af et team på 10, der er specialiseret og passioneret inden for bæredygtighed. Vores kunder ønsker med vores hjælp ambitiøst at sætte bæredygtige og fokuserede mål for deres virksomhed eller organisation.

 

Om stillingerne.

Som konsulent hos os vil du komme til at arbejde med en bred vifte af opgaver. Vores kunder er både små og store virksomheder, nationale som internationale, organisationer og ministerier, som vi hjælper med at omstille sig bæredygtigt. Du vil blive en del af flere kundeprojekter, hvor opgaverne kan være alt fra tilbudsskrivning, strategisk udvikling, udarbejdelse og afholdelse af workshops, rapportering og tekstforfatning. Du vil derfor opleve en større variation i opgaverne, da vores kunders behov spænder bredt.

 

Hvem er du?

Vi har brug for en kollega, der har viden og kendskab til bæredygtighed gennem nuværende eller tidligere arbejdserfaring og/eller uddannelse. Det er vigtigt, at du kan skrive en strategi og formidle et budskab, så såvel ledelsen som bestyrelsen samt vores kunders omverden kan forstå det. Som konsulent vil du have en stærkt koordinerende rolle som projektleder med tæt kundekontakt, og det er derfor vigtigt, at du selv proaktivt kan tilrettelægge dit arbejde, har gode kommunikative evner og kan bevare overblikket. Det er en fordel at du har arbejdserfaring inden for ESG.

 

Vi ser gerne, at du har flere af følgende egenskaber:

  • Er en stærk projektleder, der arbejder selvstændigt og struktureret og er god til at holde overblikket
  • Har viden og ambitioner inden for bæredygtighed gerne med fokus på ESG
  • Er god til at skrive og kommunikere – både tilbud og tekster, også gerne artikler
  • Samfundsfaglig (el lign.) uddannelse indenfor bæredygtighed eller kommunikation
  • Kan håndtere en stejl læringskurve
  • Erfaring fra konsulentvirksomhed eller bureau er en fordel men ikke et krav
  • Arbejder lige godt på engelsk som på dansk og kan skrive flydende engelsk, så det kan fungere i en international sammenhæng
  • Har lyst til at bidrage fagligt og socialt til teamet

 

Om Hansen & Ersbøll Agenda

Du bliver en del af et ambitiøst team med dygtige kollegaer, som går op i at hjælpe og udvikle os sammen såvel fagligt som socialt. Vi bor i et dejligt kontorfælleskab langs søerne i København.

 

Vores kundeskare er alt fra virksomheder (store og små) og internationale organisationer til offentlige og private organisationer og kommuner. Vi tror på, at en fokuseret og fremsynet bæredygtig omstilling giver vores kunder en bedre position på markedet og en bedre forretning. Vi brænder for den bæredygtige udvikling, og det er vigtigt for os, at vores kunder får den bedste rådgivning fra os, for vi tror på at den bæredygtige transformation i høj grad skal ske gennem udvikling og ændring hos vores kunder. Det er det, vi er til for.

 

Vores tilgang er, at den bæredygtige forandring skal være forretningsdrevet, og at den skal gøres målbar og fokuseret på de største risici og potentialer.

Vores arbejde for vores kunder består blandt andet i udvikling af bæredygtige kernefortællinger herunder brændende platforme, bæredygtige strategier og forretningsplaner samt ESG rapportering – yderligere har vi stort fokus på at være blandt de førende rådgivende virksomheder inden for hvordan man forebygger greenwashing. Derudover hjælper vi også vores kunder med at mobilisere deres medarbejdere, kunder og leverandører i den bæredygtige omstilling og til selv at være med til at skabe forandring hos deres interessenter.

 

Vi driver også foreningen iLoveGlobalGoals og startup virksomheden www.planearth.com

 

Send din ansøgning til Niels Ploug på niels@heagenda.dk – hellere i dag end i morgen, da vi holder samtaler løbende, og har brug for dig med det samme.

Du er også velkommen til at kontakte Niels på telefon: 20330875 for yderligere oplysninger, inden du skriver din ansøgning.