HE Agenda har vokseværk

HE Agenda har vokseværk HE Agenda har vokseværk

Hansen & Ersbøll udvider med 2 nye medarbejdere - oplever stigende efterspørgsel på rådgivning og værktøjer til virksomheders bæredygtige omstilling

Hansen & Ersbøll har arbejdet intenst med FN’s Verdensmål siden de blev lanceret i 2015. Vi har særligt de sidste 3 år oplevet en stor interesse fra virksomheder og organisationer, der ønsker at udvikle og skabe bæredygtig forandring.

 

Den stigende efterspørgsel på bæredygtighedsrådgivning har skabt lykkelige omstændigheder, og vi kan nu annoncere en familieforøgelse med 2 nye medarbejdere.

 

Mød de nye på holdet

Marie Louise Meyer er ansat som Digital Konsulent, og vil særligt beskæftige sig med projektledelse, tekstforfatning, og digital rådgivning. Marie Louise er uddannet Kommunikatør fra Danmarks Medie- & Journalisthøjskole, og har erfaring fra softwareindustrien som henholdsvis digital projektleder og kommunikationskonsulent.

 

Julie Nymark er ansat som Projektassistent, og skal arbejde med projektledelse, tekstforfatning og vores Verdensmål Masterclass. Når Julie ikke er her på kontoret fokuserer hun på at færdiggøre sit kandidatstudie i Kommunikation og ITKøbenhavns Universitet.