Hvis din branche var en kage... Hvem får så den største bid? - Hansen & Ersbøll Agenda

Hvis din branche var en kage… Hvem får så den største bid?

16. december 2014 11:11 Ingen kommentarer 0

Folkelagkagen har gennem flere år har sat stærke agendaer på Folkemødet. Nu stiller vi skarpt på samfundets brancher og gør lagkagen tilgængelig for branchenære spørgsmål inden for blandt andet sundhed, uddannelse og fødevarer.

Hvis du har fulgt Hansen Agenda i længere tid, har du sikkert også hørt om Folkelagkagen. Med Folkelagkagen har danskerne gennem tre år fordelt finansloven mellem samfundsfunktioner som alderdomsydelser, forsvar og politi, uddannelse, sundhed og overførselsindkomster. Til Folkemødet 2015 stiller vi skarpt på samfundets brancher, så virksomheder og organisationer kan få et indblik i, hvordan danskerne vil prioritere de midler, samfundet stiller til rådighed, når vi går i detaljen med blandt andet sundhed, uddannelse og fødevarer.

Ingen bagere – ingen kage
Nogle af kagerne er allerede i gang med at samle et lille skolekøkken. Andre savner stadig en bager.
Og så er der kunder, der næsten ud af det blå er kommet med opskrifter på kager, vi slet ikke havde set for os. Vi glæder os til at finde ud af, hvor godt de smager. Er du interesseret i en bagedyst, så tøv ikke med at kontakte os for at høre, hvor vi står med netop din branches lagkage.
Hvordan prioriterer vi for eksempel vores uddannelse? Skal vi satse på erhvervslivet, forskningen, håndværket eller filosofien? Prioriterer vi rigtigt, når vi bruger reformerer for at få mere undervisning og de unge hurtigere igennem uddannelserne? Dette er blot et par eksempler på dilemmaer i samfundets brancher.

Hansen Agenda planlægger i øjeblikket disse lagkagebidder i 2015:

• Sundhedslagkagen
• Uddannelseslagkagen
• Trafiklagkagen
• Fødevarelagkagen
• Kulturlagkagen
• Skattelagkagen

Hver lagkage bliver en unik oplevelse på årets Folkemøde, når politikere, eksperter og stakeholdere fra de enkelte brancher diskuterer lagkagernes dilemmaer og bringer folket tættere på magten ved at inddrage deres holdninger og sørge for, at de bliver hørt fysisk og virtuelt.
Lyder Folkelagkagen som et interessant koncept for dig og din organisation? Så send os en mail, og vi vil vende tilbage til dig med det samme for et uforpligtende møde.

Om Folkelagkagen
Folkelagkagen er et dagsordensættende redskab, som giver en reel debat om værdier i omfordelingen for netop den branche, I vælger at fokusere på. Med udgangspunkt i jeres ønsker til omfordeling af kagen sammensætter Hansen Agenda i samarbejde med Epinion en befolkningsundersøgelse, der sætter dagsordener for dig ved at undersøge, hvordan folket ville fordele samfundets midler inden for nogle bestemte områder (f.eks. psykiatri, somatisk behandling, ambulant behandling etc.).
Hansen Agenda arrangerer en debat på Folkemødet med aktuelle politikere, stakeholdere og eksperter, der diskuterer, hvordan vi kan lytte til folkets stemme og gøre demokratiet levende i måden, vi fordeler vores midler på. Vi stiller med telt, ordstyrer og håndlavet lagkage til alle deltagere. Det eneste, du skal gøre, er at møde op med dine ønsker og drømme for din branches fremtid.
Arrangementet krydres med sandhedsvidner fra den virkelige verden, der sætter tingene på spidsen og gør midler til mennesker i en debat, der engagerer folket mest muligt ved hjælp af interaktive lagkagediagrammer, der visualiserer jeres branchelagkage og skaber opmærksomhed lokalt og digitalt, når folket viralt deler deres lagkager på Facebook og Twitter.
Vi skræddersyr et forløb med befolkningsundersøgelse, medieanalyse og folkemødearrangement for jer. Vi sikrer jer en stærk stemme og en proaktiv dagsorden på og uden for Folkemødet, der sætter jer i førerpositionen, når jeres branche skal diskutere fremtidens udfordringer og omfordeling.

Med en bid af Folkelagkagen får du:
– Et flagskibs arrangement til dig og dine kolleger
– En kagefremstilling/analyse af de centrale prioriteringer i din branche.
– En befolkningsundersøgelse af danskerne fordeling af midlerne i branchens lagkage.
– En medieanalyse, der undersøger mediemæssige forklaringer på danskernes prioriteter.
– Politikere, eksperter og stakeholderes tolkning af lagkagen og deres bud på, hvordan vi innoverer og fremtidssikrer jeres branche.
– En lagkage med jeres befolkningsundersøgelse påtrykt samt en lokal og viral visualisering af jeres lagkage på og uden for Folkemødet.
– Et stærkt og dagsordenssættende arrangement på Folkemødet med paneldebat, hvor folket giver deres besyv med, fortolker og udvikler jeres visioner for fremtidens samfund.
– En unik positionering af jer og jeres dagsorden både på og uden for Folkemødet.
– En content strategi for jeres lagkage på Twitter, Facebook og dine egne platforme.

0

Cookies hjælper os med at forbedre oplevelsen af hjemmesiden. Ved brug af sitet accepterer du vores brug af cookies. Læs mere.
Luk banner
x