iLoveGlobalGoals vil gøre Verdensmål til Hverdagsmål og har allerede skabt resultater - Hansen & Ersbøll Agenda

iLoveGlobalGoals vil gøre Verdensmål til Hverdagsmål og har allerede skabt resultater

13. september 2019 13:04 Ingen kommentarer 0

Vi ser tilbage på en fantastisk start på en bevægelse! ”I iLoveGlobalGoals vil vi styrke unges handlekraft, og vi tror på, at selv mindre idéer og handlinger gør en forskel i hverdagen og for verden, siger Sara Rønning-Bæk, der er talsperson for iLoveGlobalGoals. Vi vil engagere alle de unge, der gerne vil gøre mere for at passe på kloden og konkretisere hvordan – med andre ord vil vi gøre Verdensmål til Hverdagsmål, fortælle Sara”.

iLoveGlobalGoals har eksisteret i 1,5 år og er finansieret med et væsentligt bidrag fra Tuborgfondet. Dertil er det Hansen & Ersbølls bidrag til verdensmålene, der har lagt mange frivillige timer i at få foreningen op at stå. Foreningen har engageret mange unge, der har hashtagget, workshoppet, debatteret, samarbejdet, stemt, fejret og handlet på livet løs.

Og det har ikke været forgæves! iLoveGlobalGoals har haft en rækkevidde på over 400.000 personer på sociale medier og over 4 mio. personer på print, radio og tv. Og dertil har cirka 6.000 personer deltaget i fysiske aktiviteter.

Vi har samlet en tur i verdens bedste fotoalbum og glæder os til, hvad de næste år bringer. Hvis du vil holdes opdateret på iLoveGlobalGoals-aktiviteter eller være ambassadør for foreningen, så tilmeld dig nyhedsbrevet hos talsperson Sara Rønning-Bæk – sara@iloveglobalgoals.org .

0

Cookies hjælper os med at forbedre oplevelsen af hjemmesiden. Ved brug af sitet accepterer du vores brug af cookies. Læs mere.
Luk banner
x