Ingen ny butik uden et åbningstilbud! - Hansen & Ersbøll Agenda

Ingen ny butik uden et åbningstilbud!

30. april 2017 22:47 Ingen kommentarer 0

Vi engagerer ledelsesgruppen aktivt i at udforske jeres samfundspotentiale ved at forstå krydsfeltet mellem samfundsmæssige trends, udfordringer, risici og muligheder sat over for jeres kernekompetencer og fremtidsvisioner.

Vi giver jer en analyse af de risici og udfordringer I kan gøre til muligheder ved at aktivere jeres styrkepositioner og innovationspotentiale i samfundets tjeneste.

Vi hjælper jer også til at forstå, hvordan jeres omverden ser på jeres virke, herunder hvilke fremtidige forventninger og krav I skal forberede jer på at stå på mål for.

Vi tager vores udgangspunkt i FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, og giver jer en idé om hvordan I kan være med til at levere på både den globale og nationale agenda, men også på den lokale agenda, hvor organisationens samspil med lokalsamfundet i lige så høj grad kan være en nøgle til det værdiskabende samfundsansvar.

Den korte analyse får I efter et tre timers opstartsmøde med forberedelse. Og så kigger vi på, om I vil have en mere uddybende analyse før I går i gang med kernefortælling og agendasetting.

Og så kommer køtilbuddet: De første 5 kunder, får potentiale analyse for kr. 15.000

0

Cookies hjælper os med at forbedre oplevelsen af hjemmesiden. Ved brug af sitet accepterer du vores brug af cookies. Læs mere.
Luk banner
x