Invitation til fyraftensmøde: Skal du til Folkemødet i 2016?

Invitation til fyraftensmøde: Skal du til Folkemødet i 2016? NY DATO!

18. september 2015 9:54 Ingen kommentarer 0

OBS! Arrangementet er rykket til onsdag d. 4 november kl. 16.00-18.00

Fællessang eller debat? Kaffe eller øl? Balloner eller roll-ups? Kom og hør om dine muligheder for at sætte en proaktiv agenda for dig selv og dine stakeholdere.

Folkemødet blev i år afholdt for femte gang, og det blev igen i år en kæmpe succes med mere end 2.724 events og i gennemsnit 25.000 besøgende pr. dag. Antallet af events og besøgende stiger år for år, og det øger kravene til, hvordan I skræddersyr jeres strategi for synlighed og politisk indflydelse.

Derfor inviterer Hansen Agenda til fyraftensarrangement, hvor vi gennemgår, hvad I kan få ud af at være på Folkemødet og hvorfor det er en god idé for jer, som en del af demokratiet, at være til stede med netop jeres agenda. Vi har fem års erfaring og 45 afholdte arrangementer at trække på (læs mere om vores arrangementer her og vores Folkelagkage her). Vi har således et katalog af forslag, som kan tilpasses og udvikles til netop dig. Hos Hansen Agenda afvikler vi nemlig ikke bare arrangementer, vi udvikler dem, så de gavner dig og dine strategiske ønsker.

I år kan I desuden glæde jer til oplæg om Folkemødet ved blandt andet tidligere minister og Folkelagkage-entusiast Magnus Heunicke og direktør i Aidsfondet Klaus Legau. De vil blandt andet give gode råd og tale om, hvad de hver især fik ud af årets Folkemøde og hvad de forventer til næste år, når Bornholm igen lægger ø til hele Danmarks politik-festival. Kom forbi til et glas vin og en pølse, når vi onsdag den 4. november klokken 16.00 sparker døren ind til næste års Folkemøde. Måske kan vi også hjælpe dig med at komme igennem med dine budskaber til politikere, stakeholdere og folket. Vel mødt.

Hvornår: onsdag den 4. november kl. 16.00 – 18.00
Hvor: Søtorvet 5 st. tv. 1371 København K (gå efter skiltene)
Tilmeld dig arrangementet her:

0

Cookies hjælper os med at forbedre oplevelsen af hjemmesiden. Ved brug af sitet accepterer du vores brug af cookies. Læs mere.
Luk banner
x