Konsulenter til bæredygtig forandring og kommunikation

Konsulenter til bæredygtig forandring og kommunikation Konsulenter til bæredygtig forandring og kommunikation

Verdensmål:

  • All Goals

Brænder du for bæredygtig transformation, og søger du en arbejdsplads med fokus på bæredygtig forandring og strategi? Så er det måske dig, vi står og mangler!

Jobopslag er udløbet, vi modtager ikke længere ansøgninger.

Hansen og Ersbøll agenda strategisk rådgivning bæredygtighed

Hos Hansen & Ersbøll Agenda arbejder vi strategisk med bæredygtighed uden at gå på kompromis med dokumentationen. Vi har rygende travlt og mangler to nye kollegaer på holdet, som har erfaring med kommunikation, strategi og bæredygtig problemløsning.  

 

Hos os bliver du del af et team på 9, der er specialiseret og passioneret inden for bæredygtighed. Vores kunder ønsker både orden i det bæredygtige penalhus og ambitiøst at sætte bæredygtige og fokuserede mål for deres virksomhed eller organisation.

Om stillingen

Som konsulent hos os er to dage næsten aldrig ens, og du vil komme til at arbejde med en bred vifte af opgaver. Vores kunder er både små som store virksomheder, nationale som internationale, organisationer og ministerier, som vi hjælper med at omstille sig bæredygtigt. Du vil blive en del af flere kundeprojekter, hvor opgaverne kan være alt fra tilbudsskrivning, strategisk udvikling, udarbejdelse og afholdelse af workshops, rapportering og tekstforfatning. Du vil opleve en større variation i opgaverne, da vores kunders behov spænder bredt.

 

Læs mere om vores team og vores historie her

Hvem er du?

Vi har brug for en kollega, der har viden og kendskab til bæredygtighed gennem uddannelse eller arbejdserfaring. Samtidig er det vigtigt, at du kan skrive en strategi og formidle et budskab, så alle kan forstå det, og uden at det mister flyvehøjde. Som konsulent vil du have en stærkt koordinerende rolle som projektleder med tæt kundekontakt, og det er derfor vigtigt, at du har gode kommunikative evner og kan bevare overblikket.

Vi ser gerne, at du har flere af følgende egenskaber:

  • Er en stærk projektleder, der arbejder struktureret og er god til at holde overblikket

  • Har viden og ambitioner inden for bæredygtighed gerne med fokus på ESG

  • Er god til at skrive og kommunikere – både tilbud og tekster, også gerne artikler

  • Samfundsfaglig uddannelse indenfor bæredygtighed eller kommunikation

  • Er interesseret i en stejl læringskurve

  • Har gerne erfaring fra konsulentvirksomhed eller bureau (ikke et krav)

  • Arbejder lige godt på engelsk som på dansk og kan skrive flydende engelsk, så det kan fungere i en international sammenhæng

  • Har et godt, smittende humør og har lyst til at bidrage socialt til teamet

Om Hansen & Ersbøll Agenda

Du bliver en del af et hyggeligt og ambitiøst team med søde kollegaer, som går op i at hjælpe hinanden og have det godt sammen. Vi bor i et kontorfælleskab på Højbro plads 10 i København.

 

Vores kundeskare er alt fra små virksomheder og internationale organisationer til offentlige organisationer og kommuner. Vi tror på, at en fokuseret og fremsynet bæredygtig omstilling giver vores kunder en bedre position på markedet og en bedre forretning. Vi brænder for den bæredygtige udvikling, og det er vigtigt for os, at vores kunder får den bedste rådgivning fra os.

 

Vores tilgang er, at den bæredygtige forandring skal være forretningsdrevet, og at den skal gøres målbar og fokuseret på de største risici og potentialer.

 

Vores arbejde for vores kunder består blandt andet i udvikling af bæredygtige kernefortællinger herunder brændende platforme, bæredygtige strategier og forretningsplaner. Derudover hjælper vi også vores kunder med at mobilisere deres medarbejdere og kunder i den bæredygtige omstilling og til selv at være med til at skabe forandring hos deres interessenter.

 

Vi driver også foreningen iLoveGlobalGoals, hvor vi arbejder med at gøre Verdensmålene til hverdagsmål, så borgeren bliver en integreret del af den bæredygtige forandring.

Hansen & Ersbøll Agenda team