Målbar bæredygtighed i den almene boligsektor er vejen frem

Målbar bæredygtighed i den almene boligsektor er vejen frem Målbar bæredygtighed i den almene boligsektor er vejen frem

Verdensmål:

  • All Goals

Hvordan kan den almene boligsektor bidrage til verdensmålene, nu hvor de allerede er født både røde og grønne?

I sidste uge holdte vores partner Lotte Hansen oplæg til KAB’s online konference i bæredygtighedens tegn. Her fik Lotte givet sine indspark til KAB’s nye ambitiøse bæredygtighedsstrategi.

Målbar bæredygtighed

Budskabet var klart, vi skal måle på alt det, som vi gør, ellers kan vi ikke kalde det bæredygtigt. Det er især vigtigt for en sektor som den almene boligsektor, der ellers allerede har det sorte bælte i at være røde og grønne fra starten.

 

“Den metode vi bruger, og det kommer jeg til at udfordre jer på i dag, det er, at vi skal måle et hvert fremskridt. Der er ikke nogle, der er kunder hos mig, hvis de ikke måler på, hvad de laver af fremskridt” fortalte Lotte Hansen.

Morten Bierbaum er direktør i Innovation Silkeborg Hansen og Ersbøll Agenda

Verden skriger på boligløsninger

Samtidig understregede Lotte, at den almene boligsektor og KAB’s værktøjskasses vigtighed i en verden, hvor vi kun bliver flere, som flytter til byen.

 

“Vi bliver 4 mia. mennesker mere i verden. Hvad betyder det for den almene boligforening i Brønshøj? Jamen det betyder jo, at hele verden står og skriger på boligløsninger, hvor man kan være mere selvforsynende i sit lokalområde, det kan være den danske boligsektor kan være med til at finde de løsninger” sagde Hansen & Ersbølls partner Lotte Hansen.

 

Se hele Lottes oplæg hos KAB her, og læs mere om KAB’s verdensmålsstrategi her.

KAB konference bæredygtighed Lotte Hansen

Vil du også måle på dine bæredygtige fremskridt?

Kontakt vores partner Lotte Hansen, og hør meget mere om, hvordan du kommer i gang, og lær om redskaber som vores verdensmålstabel, der kan hjælpe dig med at måle din bæredygtighedsindsats.