VERDENSMÅLENE: MÅSKE KØBER I IND EFTER DEM… - Hansen & Ersbøll Agenda

VERDENSMÅLENE: MÅSKE KØBER I IND EFTER DEM…

10. januar 2018 14:57 Ingen kommentarer 0

Det er på sin vis patetisk at sige, at man gerne vil verden det godt. For det modsatte giver jo ikke mening; ”Jeg vil gerne drive min virksomhed eller organisation på en måde, der skader verden.” Nej vel?

Men virkelighedens krav lige her efter lidt juleferie melder sig hurtigt: Overskuddet til investorerne, den effective brug af skatekronerne, driften af skolerne, Trafikken og sygehusene.

Eller blot det at sikre overskud i 1. kvartal, eller at få noget som helst gennemført med det smalle politiske flertal, som vælgerne netop har udstyret kommunen med kan være svært nok.

Og sådan kan opremsningen af knaster bestående af gangbare løsninger, budgetter og ressortgrænser, resultere i, at det med at passe på verden måske alligevel ender med lidt at blive mere nice to have fremfor need to have.

Så er der de der ‘Verdensmål’. Dem skal I med på, ikke? Du har nok allerede sat noget i gang. Måske bruger I dem i jeres årsrapport eller de har været med i undervisningen i den lokale folkeskole. Måske har du sørget for en konference om dem?

Måske køber I ind efter dem? Aj ok sorry; træerne vokser ikke ind i himlen… Men altså måske vil I i princippet gerne købe ind efter dem, og sikre at jeres leverandører også tager ansvar for verden, Lokalt og globalt. Hvis I da kunne finde ud af, hvordan man lige gør, og ikke smadrer budgettet fuldstændig, samt lever op til EU’s udbudskrav.

Og undskyld, er der nogen der helt præcist ved, hvad de Verdensmål betyder for din virksomhed eller organisation? Er de ikke bare gammel vin på nye og pæne flasker?

Og hvem reelt ud over dig selv på de gode dage, NGO’erne og dine børn synes dette er vigtigt?

Det gør vi. Og vi er heldigvis ikke alene.

Vi hjælper førende danske virksomheder, ambitiøse SMV’er, ministerier, sygehuse, kommuner, og andre organisationer med at:

Vi skaber aktivistisk branding, fordi vi ikke skelner mellem ord og handling.

Vores kunder bruger verdensmålene fokuseret som ramme for deres aktiviteter, der giver dem og verden værdi.

Er det noget for jer? Vil du høre mere? Med på vores ’Masterclass i Verdensmål’? Med på Folkemødet?
Så skriv eller ring til lotte@heagenda.dk, tlf. 3010 3280 eller charlotte@heagenda.dk, tlf. 3133 5567

Download vores annonce i pdf

 

0

Cookies hjælper os med at forbedre oplevelsen af hjemmesiden. Ved brug af sitet accepterer du vores brug af cookies. Læs mere.
Luk banner
x