MASSIV SUCCES FOR STJERNEKOKS MADMISSION - Hansen & Ersbøll Agenda

MASSIV SUCCES FOR STJERNEKOKS MADMISSION

28. februar 2018 17:28 Ingen kommentarer 0

Gæsterne stod i kø for at smage på Trine Hahnemanns ambitioner om at ”geninstallere danskernes forbindelse til god mad” – og lanceringen af hendes nye madfyrtårn blev en sand stjerneparade af medieomtale.

Med kort deadline for realiseringen af den internationale kokkeprofils ambitiøse drøm om, at øge danskernes prioritering af ’god hverdagsmad’, var presset ved Hansen & Ersbøll Agendas første møde med Trine Hahnemann til at tage og føle på. Men det var ambitionerne gensidigt også.

Begge parter forelskede sig hurtigt i hinandens visioner. Bæredygtigheden i vores adfærd og deraf vores madvaner er central i Trines madfilosofi – ligesom at bæredygtighed er omdrejningspunktet i Hansen & Ersbøll kunderådgivning. Samarbejdet blev hastigt indledt omkring en ’agenda-workshop’ hvorfra udviklingen af en kernefortælling for det nye madfyrtårn tog fart.

Hansen & Ersbøll agenda hjalp Trine Hahnemann med at analysere, identificere og udvikle fortællingen om den samfundsopgave som hendes nye madfyrtårn løser qua sin tilstedeværelse og sine aktiviteter overfor målgruppen.

Om samarbejdet med Hansen og Ersbøll Agenda siger Trine Hahnemann:

”Jeg er meget glad for sparringen med Lotte og Daniel. Værdien bestod i at vi lynhurtigt, men grundigt fik udviklet kernefortællingen i den samfundsopgave som jeg gerne vil løse og fik aktualiseret den overfor målgruppen. Resultatet blev jo at vi med de helt rigtige budskaber var både i TV og Radio på dagen samt de helt afgørende aviser forud for lanceringen ift. den målgruppe, geografi og mission jeg er ude efter. På åbningsdagen stod gæsterne derfor i kø ude på fortovet da vi slog dørene op – ikke mindst af de rigtige årsager”

Det videre samarbejde mellem Trine Hahnemann og Hansen & Ersbøll Agenda vil være koncentreret omkring en målgrupperettet event-række samt partnerskaber, hvor parterne vil samarbejde om, at realisere Trines samfundsmission.

Her er nogle af artiklerne, der er blevet skrevet om Hahnemanns bæredygtige initiativ samt tv-indslag:

Berlingske

TV-Lorry indslag

Politiken

AOK

BT

dr.dk (Trine interviewes “kl. 7.40” i udsendelsen)

 

 

0

Cookies hjælper os med at forbedre oplevelsen af hjemmesiden. Ved brug af sitet accepterer du vores brug af cookies. Læs mere.
Luk banner
x