Masterclass i Verdensmål: Silkeborgs erhvervsliv er klar til den bæredygtige transformation

Masterclass i Verdensmål: Silkeborgs erhvervsliv er klar til den bæredygtige transformation Masterclass i Verdensmål: Silkeborgs erhvervsliv er klar til den bæredygtige transformation

Verdensmål:

  • All Goals

Hansen & Ersbøll Agenda afholdte i oktober Masterclass for virksomheder, der alle er medlemmer hos InnovationSilkeborg. Et forløb, der viste ambitiøse bæredygtige takter i det midtjyske. En udvikling, som vi glæder os til at følge.

Lotte Hansen, Charlotte Ersbøll og Sara Rønning-Bæk drog til Silkeborg tre gange i oktober for at anholde Masterclass i Verdensmål. Denne gang var virksomhederne alle fra Silkeborg og omegn og modsat tidligere forløb, var deltagerne en broget flok af alt fra landbrug til IT-udviklere. De har alle sammen det til fælles, at de er medlem af Innovation Silkeborg, som var vært for forløbet.

Masterclass

På Masterclassen blev deltagerne ikke kun klogere på, hvordan man starter sin bæredygtige transformation på en meningsfuld måde, men kom også i gang med arbejdet.

 

Gennem forløbets tre moduler blev de introduceret til Hansen & Ersbølls Agendas værktøjskasse, der gør det muligt at formulere en konkret bæredygtig ambition og strategi fra A-Z. Desuden fik deltagerne indsigt i hvordan man kommunikerer stærkt omkring sin indsats, på, så alle kommer med på rejsen både internt og eksternt.

Masterclass innovation silkeborg

“Vi har samarbejdet med Hansen & Ersbøll Agenda om gennemførelsen af en Masterclass i tre dele om FNs verdensmål, og virksomhedernes konkrete arbejde med at implementere dem i virksomhederne.

 

Masterclassen var meget succesfuld, med overordentligt gode evalueringer fra deltagernes side. Jeg var specielt imponeret over den faglige tyngde og vilje til forandring som Hansen & Ersbøll leverede. Det gav nogle meget dybe og vigtige skub til virksomhederne – som en lettere leverandør ikke kunne have givet dem.

 

Endelig var jeg meget imponeret over det meget velkomponerede masterclass-forløb, som bl.a. gjorde det muligt at man hele tiden kunne følge de teoretiske input, sammen med hjemmeopgaver – samt følge fremdriften hos alle deltagere.

 

Vi kan kun give Hansen & Ersbøll Agenda vores varmeste anbefalinger.”

Morten Bierbaum er direktør i Innovation Silkeborg Hansen og Ersbøll Agenda

Masterclass i Verdensmål er et forløb i 3 moduler med hjemmearbejde og individuel feedback.

Læs mere om Innovation Silkeborg og masterclassen i Midtjyllands avis.