Masterclass i Verdensmål

Start din virksomheds bæredygtige rejse sammen med Hansen & Ersbøll Agenda og FN’s 17 Verdensmål.

hansen og ersbøll agenda strategisk rådgivning

Er du klar til at transformere din virksomhed og finde bæredygtighedspotentialer for netop din kerneforretning?

Verden stiller højere og højere krav til din virksomhed. Pludselig går dine kommende medarbejdere op i, hvordan I sætter et positivt aftryk på samfundet, og er med til at løse nogle af de helt store udfordringer. Dette kunne f.eks. være overforbrug og klimakrisen. Din bestyrelse taler igen og igen om at gøre en forskel og samtidig sikre forretningens økonomiske bundlinje. Kunderne begynder at gå op i, hvordan produktionen af dine produkter eller vilkårene for dine ansatte hænger sammen i værdikæden.

 

Midt i alle de nye krav står du og andre nøglepersoner for at komme godt i gang med den bæredygtige transformation hos netop jer – og vi vil være jeres allierede til at komme grundigt i gang.

 

På vores Masterclass i verdensmål starter vi ikke med at klistre firkanter på jer eller jeres produkter i håbet om, at I på magisk vis er med til at opfylde netop det mål. Vi vender tværtimod bøtten i vejret, og tager udgangspunkt i jeres kerneforretning.

 

Indhold & forløb

Denne Masterclass består som hovedregel af tre moduler af 4 timer samt en feedbacksession med underviserne. Her vil vi kigge på følgende elementer:

  • Din forretnings risici og forretningspotentialer
  • Identifikation og bearbejdning af 3-4 fokusområder i jeres kerneforretning
  • Identifikation og beskrivelse af jeres brændende platform
  • Formulering af SDG Ambition for din virksomhed
  • Kobling mellem din(e) Verdensmålsaspiration(er) og FN’s 17 Verdensmål
  • Meningsfuld impactmåling af indsatser (mål, delmål og indikatorer)
  • Stakeholder mapping og prioritering
  • Kommunikationsplan: Mapping af kanaler og prioritering af budskaber og stakeholdere
  • Årshjul for implementering af SDG Strategi
Seminarrække Hansen og ersbøll agenda byggeri

Disse emner gennemarbejdes af dig med rådgivning fra os og bliver til en samlet rapport. Efter modul 3 vil I således stå klar med en rapport og køreplan, der opridser jeres drømme, vejen derhen, centrale stakeholdere, kommunikationsmuligheder og første skridt på rejsen.

 

Vi har mulighed for at afholde modulerne fysisk hos jer i coronavenlige rammer, men foretrækker I at afholde masterclassen digitalt, er det også en mulighed.

 

Vi påbegynder om ganske kort tid vores digitale masterclass. Hvis du skal være med, eller vil høre mere, så skriv til Lotte Hansen for at høre mere og kom med på en earlybird-pris.

 

Vi har lært, at arbejdet med verdensmålene ikke skal være en kommunikationsopgave, men en målbar strategisk opgave. Masterclassen har også vist os, at alle kan implementere et fokuseret arbejde med FN’s verdensmål i stor eller mindre skala. Det har vi allerede gjort i vores nye vilde have, hvor biodiversiteten blomstrer.

 

// Susanne Magnussen, Salgs- og marketingskoordinator, Severin Kursuscenter

Morten Bierbaum er direktør i Innovation Silkeborg Hansen og Ersbøll Agenda

Med Verdensmålstabellen™ i hånden kan du allerede i dag opsætte bæredygtige udviklingsmål for dine aktiviteter i din virksomhed.