Vi udvikler brands, der har noget på hjerte - Hansen & Ersbøll Agenda

Vi udvikler brands, der har noget på hjerte

Det er vigtigt at have en stærk fortælling i ryggen, når man sætter ud for at udbygge sit markeds- og innovationspotentiale i samfundets tjeneste. Vi udvikler aktivistiske brands, hvis vision det er at skabe forandring til det bedre.

  • Vi skaber et stærkt afsæt for jeres organisation gennem udviklingen af jeres unikke kernefortælling. Vi starter med at se på hvilket væsentlige samfundsproblem I adresserer gennem jeres kernekompetencer og unikke styrkepositioner.
  • Vi hjælper jer til at formulere en klar og målbar brand ambition, der kan skabe energi og innovationskraft internt, og mobilisere partnere eksternt. Den skal være jeres ledestjerne og pejlemærke for jeres indsats.
  • Vi hjælper jer til at fokusere, målrette og beskrive jeres eksisterende aktiviteter så de skaber tydelig handling bag ordene. I kommer flyvende fra start, når I kan vise, I allerede målbart bidrager til jeres brandambition.
  • Vi udvikler nye ledelsesplatforme og signaturprogrammer, der kan aktivere jeres brand internt og eksternt.
  • Vi hjælper jer til at udvikle den store idé, der kan opbygge synlig handling bag ordene og brand-legacy på den lange bane.
Cookies hjælper os med at forbedre oplevelsen af hjemmesiden. Ved brug af sitet accepterer du vores brug af cookies. Læs mere.
Luk banner
x