Mød vores tre nye rådgivere - Hansen & Ersbøll Agenda

Mød vores tre nye rådgivere

14. juni 2016 12:10 Ingen kommentarer 0

Vi har haft meget travlt i butikken og er derfor glade for at kunne byde velkommen til Annie, Christina og Henriette – tre stærke profiler, der hver især byder ind med nye erfaringer og kompetencer i vores arbejde med agendasetting, strategiske partnerskaber og mobilisering. Mød dem alle tre på Folkemødet.

 

Annie Schjelde Rasmussen

Annie startede d 1. juni som seniorrådgiver i Hansen Agenda. Hendes faglige hjemmebane er den forretningsnære, strategiske rådgivning. Hun har en stor tværfaglig forståelse og er skarpest, når budskaber og koncepter skal spidses til og bringes til at spille sammen på tværs af fysiske og digitale platforme.

Som retoriker er Annie skolet i, at kommunikation ikke bare skal være der, men faktisk gøre noget. Hun er en erfaren strateg, skribent og underviser, der motiveres af at gøre det komplekse anskueligt.  Og så elsker hun deadlines.

Hun kommer fra en stilling som kommunikationsrådgiver i Advice, hvor hun siden 2011 har fyldt konsulentværktøjskassen og har haft en bred portefølje af kunder – fra Lederne over CBS til Dansk Røde Kors. Med budgetter fra et par millioner til det rene pro bono har hun udviklet og projektledt sin del af processer, lanceringer, kampagner, events, produktioner og mobiliseringsindsatser.

En hjertesag for hende er, at grundfortælling, brand og bagland er taget i ed, så alt spiller sammen og målgruppen undervejs får en oplevelse, der hænger sammen på tværs af platforme og giver dem det, de har brug for – og gerne lidt ekstra.

 

Christina Ove Holm
Gennem de seneste tolv år har der stået journalist, kommunikationsrådgiver og pressechef på Christina Ove Holms CV, som d. 1. juli begynder på et nyt kapitel som seniorrådgiver hos Hansen Agenda.

Hun kommer direkte fra en stilling som presse- og social media chef på Politikens Forlag, hvor hun har haft ansvaret for et hold af medarbejdere, der har lanceret forlagets bøger igennem events, presseomtale og på de sociale medier. Christina har gennem sit arbejde som pressechef opbygget et stort netværk i medierne, hvilket hun med fordel kan bruge i sit videre arbejde for kunder hos Hansen Agenda.

Før jobbet på Politikens Forlag var Christina rådgiver hos kommunikationsbureauet FRIDAY, hvorfra hun har opnået stor erfaring med udvikling og eksekvering af strategi, medietræning af topledere, udvikling og afholdelse af kampagner og events, ligesom hun i de seneste fem år har fungeret som daglig leder af medarbejdere. Hos FRIDAY har hun haft mange typer af kunder lige fra Ungdommens Røde Kors og Sex og Samfund til Novo Nordisk og Frederiksberg Kommune.

Christina er vant til at have travlt, men hun holder fokus og overblik gennem klare og målbare KPI’er. Hun er ambitiøs, empatisk og har gennemslagskraft og en tro på, at man både kan skabe værdi for sine kunder og samtidig gøre en positiv forskel i verden.

 

Henriette Tybjerg Madsen
Med en fortid både indenfor de kreative og politiske arenaer trækker Henriette både et bredt netværk og en solid kommunikationsfaglig ballast med ind, når hun starter som rådgiver hos Hansen Agenda d. 1. august 2016.

Henriette kommer fra en netop afsluttet stilling som rådgiver hos kommunikationskonsulenthuset Advice, hvor hun blandt andet udviklede og ledte kampagner og produktioner for Socialpædagogernes Landsforbund, LO, Energistyrelsen, Sundhedsstyrelsen og Lungeforeningen.

Før jobbet hos Advice var Henriette politisk kampagnekonsulent hos Socialdemokraterne, hvor hun blandt andet var ansvarlig moderator på Socialdemokraternes Facebookside under sidste valgkamp. Derudover kan Henriette skrive titlen Digital Manager for pladeselskabet Disco:wax/Sony Music samt projektleder og webmaster student i Kulturministeriets departement på sit CV.

Grundet sin skarpe og kreative pen fungerer Henriette ikke kun som strategisk rådgiver og projektleder, men i høj grad også som copywriter. Hun har stort kendskab til alle led i produktionsprocesser og tekstudvikling, hvorfor hun gør en dyd ud af at planlægge sine projekter med en kombination af stram styring og masser af kærlighed til sine kollegaer og samarbejdspartnere.

0

Cookies hjælper os med at forbedre oplevelsen af hjemmesiden. Ved brug af sitet accepterer du vores brug af cookies. Læs mere.
Luk banner
x