Fyraftensmøde: Mød den musikalske skatteminister - Hansen & Ersbøll Agenda

Fyraftensmøde: Mød den musikalske skatteminister

9. september 2014 9:33 Ingen kommentarer 0

Kom til fyraftensmøde om Folkemødet, og mød en minister, der gerne stiller op med sin guitar og en sang, hvis muligheden byder sig.

Folkemødet blev i år afholdt for fjerde gang, og det blev igen i år en kæmpe succes med mere end 2.100 events og i gennemsnit 22.000 besøgende pr. dag. Antallet af events og besøgende stiger år for år, og det øger kravene til, hvordan I skræddersyr jeres strategi for synlighed og politisk indflydelse. Derfor inviterer Hansen Agenda igen til fyraftensarrangement, hvor vi taler om, hvad I kan få ud af at være på Folkemødet, og hvorfor det er en god idé for jer at være til stede med netop jeres agenda. Hør bl.a. om dine muligheder for at sætte en proaktiv agenda for dig selv og dine stakeholdere.

I år kan I bl.a. glæde jer til oplæg om Folkemødet ved skatteminister Benny Engelbrecht og ved Lotte Hansen. Vores talere vil blandt andet tale om, hvad de hver især fik ud af årets Folkemøde, og hvad de forventer at få ud af det til næste år, når Krølle-Bølle igen lægger ø til hele Danmarks politik-festival.

Kom forbi til et glas vin og snacks, når vi tirsdag den 28. oktober klokken 16.00 sparker døren ind til næste års Folkemøde. Måske kan vi også hjælpe dig med at komme igennem med dine budskaber til politikere, stakeholdere og folket.

Vel mødt!

Hvornår: Tirsdag den 28. oktober kl. 16.00 – 18.00.

Hvor: Søtorvet 5, 2. sal, 1371 København K (Gå efter skiltene).

Tilmeld dig arrangementet på mail@heagenda.dk senest fredag den 24. oktober kl. 12.

Læs mere om Hansen Agenda på Folkemødet.

0

Cookies hjælper os med at forbedre oplevelsen af hjemmesiden. Ved brug af sitet accepterer du vores brug af cookies. Læs mere.
Luk banner
x