Ny spiller på holdet: Christian Hørdum Andersen

Ny spiller på holdet: Christian Hørdum Andersen

9. januar 2015 11:14 Ingen kommentarer 0

Hansen Agenda har pr. 12. januar 2015 ansat Christian Hørdum Andersen som konsulent. Christian kommer fra en stilling som redaktør og kommunikationsrådgiver hos Dansk Iværksætterforening og har stor erfaring med pressearbejde, events og strategiudvikling – også fra WWF Verdensnaturfondens klimakampagne Earth Hour, hvor han tidligere har været presse- og eventmedarbejder.

Christian har god forståelse for de store dagsordener og politiske processer i samfundet – national såvel som globalt. Hans skarpe og præcise pen arbejder hurtigt med at transformere komplekse budskaber til et let og forståeligt sprog. Han forstår at udvælge og skærpe de vigtigste budskaber til gavn for kundens og organisationens dagsorden.

I Hansen Agenda glæder vi os til at få gavn af hans stærke erfaring og ser frem til at bruge ham til PR & strategiske kommunikationsopgaver i blandt andet energi- og innovationssektoren.

Christian er cand.soc. i Politisk Kommunikation og Ledelse fra CBS.

0

Cookies hjælper os med at forbedre oplevelsen af hjemmesiden. Ved brug af sitet accepterer du vores brug af cookies. Læs mere.
Luk banner
x