NYE ANSIGTER - Hansen & Ersbøll Agenda

NYE ANSIGTER

20. december 2017 11:09 Ingen kommentarer 0

Hansen & Ersbøll Agenda har de seneste måneder oplevet en meget stor interesse fra organisationer i både den private og offentlige sektor – for vores måde at aktivere verdensmålene på. Vi skaber stolthed baseret på en fokuseret impact.

Derfor har vi nu udvidet vores team med to stærke seniorprofiler, Lone Godvin Berning og Daniel Vamosi Martinussen, som på hver sin måde fremover vil tilføre vores kunder et meget højt niveau i rådgivning og leverancer.

Ikke blot er Lone og Daniel nogle meget dygtige, vidende og skønne mennesker at være sammen men. De knokler også – og er dybt passionerede omkring at levere en værdiskabende ydelse til kunderne. Det bliver godt, det her og vi håber, I kommer til at møde Lone og Daniel i 2018

Lone Godvin Berning er ansat som chefrådgiver/executive adviser i Hansen & Ersbøll Agenda.

Med en baggrund som journalist og kommunikationsrådgiver behersker Lone en bred vifte af kommunikationsdiscipliner lige fra udvikling af strategier til alle dele af gennemførelsen. Hun har i 10 år været kommunikationschef i Telia, hvor hun har specialiseret sig i arbejdet med ledelseskommunikation ifm. implementering af strategi- og forandringsprocesser.

Lone har især gode erfaringer med at øge tempoet i eksekveringen ved at tænke “helhed” og arbejde i gråzonerne mellem ledelsesteam, Branding, Strategi, CSR, HR og Kommunikation. Har i al opgaveløsning stor fokus på kundeoplevelsen samt på at skabe værdi for forretningen. Medbringer en solid værktøjskasse til forandringsledelse samt indsigt i og forståelse af, hvad der virker og ikke virker på en stor arbejdsplads, der skal flyttes fra A til B.

Senest har Lone i Stockholm, som Head of Strategy Communication i Telia Sverige AB, i tæt samarbejde med ledelsen, sat rammerne for, iværksat og derefter drevet en forandringsproces, der omfattede sammenlægning af to forretningsenheder – herunder bl.a.: ny strategi, ny branding, nye corporate værdier, CSR-mål, et digitalt transformationsprojekt – samt introduktion af nye arbejdsmetoder.

Som rådgiver har Lone været director i Burson-Marsteller samt hos Holm Kommunikation.

Daniel Vamosi Martinussen er ansat som seniorrådgiver i Hansen & Ersbøll Agenda.

Med stor passion for vores samfundsudvikling har Daniel særlig interesse i erhvervslivets engagement i samfundets udfordringer og behov. Verden er et resultat af incitamenter, som via kompetent facilitering rummer store gevinster for både samfundsmæssige og kommercielle interesser, når disse mødes med gensidigt fokus på fælles fremskridt og udvikling. Det er det spektrum, Daniel er drevet af at bidrage til.

Daniel indledte sin karriere i Novo Nordisk inden for CSR-, public affairs- og kommunikationsområdet, hvor han arbejdede med internationale tværsektorielle partnerskaber og udviklingsprojekter inden for sundhedsområdet. Siden rykkede han ind i presse- og kommunikationsområdet – bl.a. som kommunikationspartner med ansvar for CSR-området. Her var fokus på udvikling af globale kommunikations- og issues management-procedurer, optimering af virksomhedens kommunikations- og public affairs-afdelinger i udviklingsmarkeder samt træning af ledelsesgrupper inden for disse områder. En overgang var Daniel udstationeret i Malaysia med ansvar for analyse, strategiudvikling og rådgivning af etableringen af nye public affairs- og kommunikationsfunktioner på tværs af 15 lande i regionen.

Senest har Daniel, som konsulent rådgivet UN Global Compact i bæredygtighed og gennemsigtighed i forsyningskæder inden for landbrug og fødevarer, udviklet kommercielle partnerskaber, rådgivet i kommunikation for Dansk Arkitektur Center samt drevet forretningsvikling inden for ’purpose-finding’ og strategisk kommunikation for en mindre konsulentvirksomhed.

Akademisk medbringer Daniel en Cand.Merc. (kom.) fra Copenhagen Business School og en MPA fra Institute of Public Affairs, London School of Economics and Political Science.

0

Cookies hjælper os med at forbedre oplevelsen af hjemmesiden. Ved brug af sitet accepterer du vores brug af cookies. Læs mere.
Luk banner
x