Nyt år, nye ansigter

Nyt år, nye ansigter Nyt år, nye ansigter

Der har været fart på i 2023. Men vi stopper ikke i 2024. Vi har nemlig for nyligt udvidet vores organisation med to nye medlemmer, Niels Ploug og Anders Raabjerg Møller.

Niels Ploug er tiltrådt som Associate Partner hos Hansen & Ersbøll Agenda. Niels har mere end 40 års erfaring fra den statslige sektor heraf mere end 30 års ledelseserfaring som forskningschef på VIVE (tidligere SFI) og senest som Direktør for Personstatistik i Danmarks Statistik, hvor han stod i spidsen for udviklingen af arbejdet med FN’s verdensmål og arbejdet med 2030-panelets ‘Vores Mål’. Niels er arbejdsmæssigt meget optaget af gode data og dokumentation for bæredygtig udvikling og omstilling samt strategiudvikling og implementering. Han har ledelsesmæssigt været med til væsentlige strategiske omstillinger og udvikling på sine tidligere arbejdspladser, og er meget optaget af hvordan god og tydelig ledelse bidrager til at opnå de ønskede resultater.

 

Anders Raabjerg Møller er i december 2023 tiltrådt som juniorkonsulent hos os. Anders er på sit sidste år af sin kandidatuddannelse Msc Business Administration and Philosophy på CBS, tidligere kendt som FLØK. Fra sine studier medbringer han en stærk faglig forståelse for, hvad bæredygtighed er for en størrelse og en særlig interesse for ESG – et interessefelt der bliver udvidet of forfinet gennem hans valg af en ESG-minor.

 

Med vores to nye kollegaer stiller vi skarpt på ESG-initiativer indenfor den bæredygtige udvikling samt det at kunne sikre målbarhed for strategier og initiativer.

 

Vi har en masse nye tiltag i den grønne støbeske – hold derfor øje med vores side for at finde ud af, hvilke spændende nye ting der venter i 2024.