Sådan arbejder Hansen & Ersbøll Agenda - Hansen & Ersbøll Agenda

Sådan arbejder Hansen & Ersbøll Agenda

Der er dem, som bruger de sidste tre uger inden Eremitageløbet til at komme i form til at løbe de 13.3 km. Så er der dem, der sørger for at holde sig i god form året rundt.

Den første approach kræver en enorm kraftanstrengelse – den sidste kræver en daglig indsats. Det samme gælder strategiudvikling og forretningsplanlægning samt de beslutninger, disse øvelser kaster af sig.

Vi har selv oplevet hvordan strategier, forretningsplaner og signaturprogrammer ofte ser dagens lys i et mødelokale med afsæt i den viden, vi allerede har. Vi stiller spørgsmålstegn ved det approach. Resultatet er nemlig desværre alt for ofte, at den ny strategi til forveksling ligner den gamle, og at den forældes længe før organisationen kan nå at reagere.

I en foranderlig verden, der stiller ekstremt store krav til organisationens omstillingsparathed og ’agilitet’, er strategi og forretningsplanlægning ikke en årlig, tre-årlig eller fem-årlig øvelse. Det er en iterativ, kreativ, daglig øvelse, der holder organisationen i topform. Øvelsen består i at være åben og invitere omverdenen indenfor og organisationen ud af mødelokalet, der hvor I kan skabe størst værdi og har mest på hjerte.

Vi er jeres ’kontaktbureau’ til omverdenen: Hansen & Ersbøll Agenda skaber forbindelser mellem jeres kernekompetencer og samfundets problemer og interessenter. Vi arbejder kreativt og iterativt med jeres organisation samt agerer fødselshjælpere, strategiske sparringspartnere og provokatører, når I sætter agendaer, mobiliserer partnere og udvikler brands med noget på hjerte.

Lotte Hansen

Adm. direktør
Tlf. +45 30 10 32 80

Charlotte Ersbøll

Partner
Tlf. +45 31 33 55 67

Kristine Kryger

Chief of Staff & Seniorrådgiver
+45 50561346

Sara Rønning-Bæk

Seniorrådgiver // Barsel
Tlf. +45 42 20 95 07

Julie Nymark

Projektassistent
+45 60452021

Marie Louise Meyer

Konsulent
+45 30131053

Sheila Ørnstrup

Konsulent
+45 40 27 33 67

Cookies hjælper os med at forbedre oplevelsen af hjemmesiden. Ved brug af sitet accepterer du vores brug af cookies. Læs mere.
Luk banner
x