Amalie Vinther - Hansen & Ersbøll Agenda

Amalie Vinther

Amalie Vinther

Amalie Vinther er Junior konsulent hos Hansen & Ersbøll Agenda og blev uddannet bachelor i International Business i 2019. Hun læser nu Cand. merc. på Copenhagen Business School med fokus på strategi, organisation, ledelse og bæredygtig forretningsførelse.

 

Hun har tidligere arbejdet med marketing i hos den tyske tech-virksomhed Infineon og senere hos Lundbeck i miljø- og arbejdsmiljø afdelingen. Desuden har hun erfaring som tutor og mentor, hvor hun har hjulpet børn og unge med at genfinde lysten til at gå i skole. Grundet hendes store interesse for både verdensmålene og social impact har hun desuden stiftet studenterorganisationen CBS Self Development og uddannet sig til frivillig underviser i bæredygtighed og klimaforandringer på CBS.

 

Amalie brænder for at skabe bæredygtig forandring i erhvervslivet og hjælpe virksomheder med at nytænke strategi og samfundsansvar.

Cookies hjælper os med at forbedre oplevelsen af hjemmesiden. Ved brug af sitet accepterer du vores brug af cookies. Læs mere.
Luk banner
x