Lotte Hansen - Hansen Agenda

Lotte Hansen

Lotte Hansen

Lotte Hansen er en Danmarks stærkeste rådgivere inden for mobilisering af organisationer og mennesker i Verdensmålene. Hun arbejder med at udvikle og finde en organisation eller en virksomheds bæredygtige mål og strategi, som både kan skaffe værdi til virksomheden og verden omkring den. Hendes fokus er at skabe solide, transformative forandringer gennem dybest og bredest mulige engagement i handling.

Sammen med partner i Hansen & Ersbøll, Charlotte Ersbøll, skabte Lotte i 2018 organisationen iLoveGlobalGoals, der ønsker at skabe forandring og at gøre Verdensmål til hverdagsmål. Det sker gennem udvikling og test af koncepter til handling samt massiv digital involvering. Målet er at få almindelige mennesker, både når de er hjemme og på job, involveret i Verdensmålene gennem handling og engagement.

På blot et år fik iLoveGlobalGoals Facebook et reach på over 400.000 personer. Og over 4 millioner impressions i trykte medier, radio og TV. I 2018 var iLoveGLobalGoals inviteret til at deltage i World Economic Forum i Davos for at tale ved flere events om, hvordan man skaber folkelig mobilisering og en ’Citizen Agenda’ for Verdensmålene.

Lotte har arbejdet med energi, klima og bæredygtighed i 20 år i både ministerier, i Forbrugerrådet, som erhvervsredaktør og som rådgiver for en lang række virksomheder.

Allerede i 2009 var hun pressechef i styregruppen for bevægelsen Hopenhagen, som skabte et følgeskab på 6 millioner ´Hopenhageners’ bag COP15 i København.

I 2015 var hun, som chef for Women Deliver-konsortiet i Danmark, med til at mobilisere mere end 150 virksomheder og organisationer samt 500.000 danskere i den dagsorden.

Mail: lotte@heagenda.dk
Tlf.: +45 30 10 32 80

Cookies hjælper os med at forbedre oplevelsen af hjemmesiden. Ved brug af sitet accepterer du vores brug af cookies. Læs mere.
Luk banner
x