Lotte Hansen - Hansen Agenda

Lotte Hansen

Lotte Hansen

Med det daglige ”Mojn!” står Lotte ved roret og styrer slagets gang med sønderjyske kommandoer. Hun møder altid vores kunder med den største respekt og hjertevarme, men man skal ikke tage fejl. Hun har en tendens til at stikke sylen ind der, hvor det gør mest ondt. Lotte kender din agenda hurtigere, end du kan stave til synnejysk kaffebord, og så er hun er flydende i tysk… Og sønderjysk.

Lotte Hansen har arbejdet med alle dele af kommunikationsfaget på højeste niveau, hun rådgiver topledere inden for de fleste brancher og sidder ofte ombord et eller andet sted, når store samfundsbeslutninger udformes og forhandles. Ligeledes er hun ofte med under forandringsprocesser, hvor ønsket om ærlig kommunikation og fremdrift står forrest på ledelsers ønskeliste.

Hun vil udvikle branchen og ser sig selv som agent for, at branchen bliver taget alvorligt som nogle, der ærligt løser problemer der, hvor samfundets aktører nogle gange låser sig fat i systemtænkning.

Med sin alsidige erfaring og sit ekstremt stærke netværk ved hun, hvad både dine gode og knap så gode venner tænker. Hun har en baggrund som presserådgiver i både By-og Boligministeriet og Økonomi- og Erhvervsministeriet, samt som pressechef i Forbrugerrådet og har i 15 år arbejdet som både kommunikationsrådgiver, erhvervsjournalist og redaktør.

Lotte Hansen er cand.scient.pol. og journalist, hun er desuden bestyrelsesformand i Golden Days. Hun stiftede i 2010 Hansen Agenda, som i maj 2017 blev til Hansen & Ersbøll Agenda med Charlotte Ersbøll.

Hvis du mangler en skarp og sjov ordstyrer til dit arrangement, har Lotte styret små og store forsamlinger mere end snart 100 gange.

Mail: lotte@heagenda.dk
Tlf.: +45 30 10 32 80

Cookies hjælper os med at forbedre oplevelsen af hjemmesiden. Ved brug af sitet accepterer du vores brug af cookies. Læs mere.
Luk banner
x