Marie Louise Meyer - Hansen & Ersbøll Agenda

Marie Louise Meyer

Marie Louise Meyer

Marie Louise Meyer er konsulent i Hansen & Ersbøll Agenda. Hun har faglige rødder i journalistisk formidling og har talent for at omsætte komplicerede materialer til engagerende fortællinger i øjenhøjde. I Hansen & Ersbøll Agenda kommer hun særligt til at beskæftige sig med projektledelse, tekstforfatning, workshops og digital rådgivning.

Marie Louise er uddannet Kommunikatør fra Danmarks Medie- & Journalisthøjskole og har blandt andet erfaring som konsulent og digital projektleder. Som digital projektleder arbejdede hun med digital omstrukturering af private virksomheder med særligt fokus på interne kommunikationskanaler. Hendes interesse for bæredygtig udvikling gjorde at hun i 2019 tog et lille år ud af kalenderen for at engagere sig frivilligt i lokale sydamerikanske landbrugs- og konserveringsprojekter. 

Marie Louise har tidligere arbejdet for Lotte Hansen, og kender derfor vores dagsorden indgående. Vi er glade for at have hende tilbage på matriklen og ser frem til at integrere hendes kompetencer i vores team.

Mail: marielouise@heagenda.dk
Tlf.: +45 30131053

Cookies hjælper os med at forbedre oplevelsen af hjemmesiden. Ved brug af sitet accepterer du vores brug af cookies. Læs mere.
Luk banner
x