Sheila Ørnstrup - Hansen & Ersbøll Agenda

Sheila Ørnstrup

Sheila Ørnstrup

Sheila Ørnstrup er konsulent hos Hansen & Ersbøll Agenda. Sheila er en stærk analytiker og har indgående forståelse for kommunikation og politik. Her på kontoret arbejder hun særligt med projektledelse, analyse og strategisk rådgivning ift. FN’s Verdensmål. Hun er også involveret i United Nations Global Compacts arbejde med virksomheders samfundsansvar og bæredygtighed.

Sheila har tidligere været ansat som fuldmægtig i Udenrigsministeriet og har beskæftiget sig med klimapolitik. Hun har erfaring med Verdensmålene fra sin tid på den danske FN-mission ved FN’s Hovedkvarter i New York. Derudover har hun en baggrund med udviklingsarbejde i NGO-verdenen, og har arbejdet hos DR2 Deadline med fokus på politisk journalistik.

Sheila er uddannet sociolog fra Københavns Universitet og Yale University – det krydrede hun derudover med et semester i Beirut. Under studietiden koncentrerede hun sit arbejde mod politisk sociologi, international politik og menneskerettigheder.

En fun fact om Sheila er, at hun elsker at rejse i fjerne lande og bl.a. har couchsurfet i Iran, Mexico, Rusland og Cuba.

Mail: sheila@heagenda.dk
Tlf.: +45 40 27 33 67

Cookies hjælper os med at forbedre oplevelsen af hjemmesiden. Ved brug af sitet accepterer du vores brug af cookies. Læs mere.
Luk banner
x